Elvn94 Yogurt mayalayamiyorum hep ya tutmuyo yada kotu oluyo artk hazr yogurt vermeyi dusunuym hazr yogurt yediren vr mi hngi marka veryosnz
26082014 Elvn94 ben veriyorum hazır yoğurt ev yapımı yorğurdu sevmedi yemedi Sütaşınkini veriyorm küçük alıyorm 3 gün anca yetiyo verirkn içine meyve rendeliyorum yada havuç püresi veriyorm Doktorumuz böle verebilirsin demişti oğlum 5 ay 1 günlük
zubeyde_vs1 Elvn94 ben hazır yoğurt veriyorum. Malesef bulunduğum yerde taze süt ve mayalayacak yoğurt bulamıyorum
bktyldz Elvn94 merhaba,sek yoğurtluk süt ile mayalamayi deneyin tavsiye ederim kıvamı çok güzel oluyor. Ben fırında mayalıyorum 10 dk kadar 100 derecede isitiyorum önceden ağzı açık sadece örtü örterek 7-8 saat bekletiyorum. Birde böyle deneyin isterseniz.
MuhammedAmine Elvn94 ben veriyorum oğlum ev yoğurdunu yemiyor bende altınkılıç kefir sade yoğurt veriyorum ona bayılıyor 😒
Elvn94 26082014 bnde bugun verdm yogurt gzl olmams yan komsmn bebisi var obdan aldm brz yogurt 1 cay kasigi verdm sewmdi
Elvn94 bktyldz canm cool denedm kivamda sorun yok tadi kotu oluyo sutu degstrdm mayayi degstrdm yine aynu
Hohomoromu Elvn94 bebek yoğurdu var bebek mama markalarnn küçük kavabozlarda püreler satılıyor ya onlar gibi yoğurtlar onlardan alabılırsnz
Hohomoromu Elvn94 sitede değil büyük marketlerde satılıyor kavonaz pürelernn oldugu reyona bakın orfa bulursunuz
Thesra Elvn94 Sütaş markasının babymix yoğurdu var hem katkısız hem probiyotikli bir yoğurt ve bebekler de çok seviyor ben ilk ek gıda onunla başlatmıştım güvenle alıp yedirebilirsiniz🌸
Thesra Ozge_AyazEfee Migrosda carrefour onu market varsa orda vb büyük marketlerde satılıyor aslında kuzum🌸