Elisamiraa Kızım 3 buçuk aykık süt alerjisi tespit edildi doktor alerji maması için rapor yazacak benim merak ettiğim o rapor ile sadece tek markanın alerji mamasını mı alabiliyoruz diğer marka alerji mamalarını alabilirmiyiz
Ecetrn Elisamiraa birkaç alerji maması markası söyledi doktor biz aptamili seçtik değişim zor oluyor diye biliyorum
anne905 Elisamiraa kusması nasıldı her beslenme sonrasımıydı benim bebeğim de aşırı kusuyor ama kabızlık yok
Elisamiraa Ecetrn sıkıntı şu bugün doktor randevusu var gitmemiz gerek dün kar yağdığı için ben çocuğu hasta etmek istemediğim için hastaneyi aradım raporu başka biri de gelip alabilir dedi Bende kayınpederim hastaneye gidecekmiş bugun ona dedim raporu al diye ama hangi öarka mama yazacak bilmiyorum Neocate vermişti onu bebek sevmedi Hangi markanın tadı daha güzel
Busranehirmila Elisamiraa yazılan marka ne ise onu alıyorsunuz. Eczacınıza verince aylık getirtiyorlar. Doktor aylık bize 15 kutu yazmıştı. Her ay 15 kutu geliyordu. Eczacı haber veriyordu mamalarınız geldi diye gidip alıyorduk.
Elisamiraa Busranehirmila benim kız aynı zamanda emiyor sadece mama kullanmıyor 15 kutuyu bırak 1 kutu zor bitiyor
Busranehirmila Elisamiraa benim kızım da emiyordu ama doktor o şekilde rapor çıkarttı 1 senelik hemde. Biz 1 sene kullanmadık bile. Elimizde kalan mamaları bağışlamıştık. Bide mama sayısı sonradan arttırılmıyor ama bebeğin içmesi artıyor bi süre sonra daha çok içince daha çok kullanılıyor. Eczacıyı arayıp raporu iptal etmiştik
Elisamiraa Busranehirmila 1 kutudan 5 adet çıktı şuanlık kusması düzeldi ama kabızlık ve gaz devam ediyor Hatta kulak çubugu ile kaka yaptırıyorum üstüne birde diş çıkardığı için çok huysuz
Elisamiraa anne905 sürekli kusuyordu sadece beslenme sonrası değil önlük takmama rağmen bazen günde 4 5 kere üst değişirdik
Svgars Elisamiraa çok zararlı o şekil bebeğin 10 gün e kadar yapmaması normal öyle yapmaya devam ederseniz hep dışardan bir cisim desteği aşarak yapmak zorunda kalacak
Seymatugraipek Alerji maması kullanan anneler, bebeğim 3 ay 25 günlük biz de başladık mamaya fakat bugün bildiğiniz karılmış kına gibi yaptı. Sizde de oldu mu? Demir ilacı kullanmıyoruz henüz.
Alyaaa4565 Seymatugraipek biz 2 aydır alerji maması kullanıyoruz ve kakası hala kına gibi . Doktora sorduğumda korkulacak bir şey yok normal dedi
Seymatugraipek Alyaaa4565 yeni gördüm mesajınızı içimi rahatlattınız teşekkür ediyorum. Peki kaç günde bir yapıyor annesi? Bizimki 5 gündür yapmıyor. Ve çok huysuz acaba 4. Ay atağından mı huysuz yoksa kakadan mı çözemedim.