Mamaaaaa Başımıza gelmez sandım ama bu kadar mı farkeder çocuk komple huy değiştirdi 🥺 uykuya dalması çok zor memeye gelince çıldırıyor ağlıyor almak istemiyor zorla tutuyor, birtek babasında sakinlesiyor bende çığırıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
BuzluLatte Mamaaaaa 4 ay atağından sesleniyorum 21 günümüzdeyiz ataklar çıldıra çıldıra geliyor sabrınızı toplayın gelin güzel anneler🙄
Mamaaaaa Baldanpetek Yakın zamanda üstümden 2. Ay atağı geçti de ben onunla karıştırdım baya uzun bi yazi yazmıştım sildim 🥹🥹 her ataktan sonra daha kötü bir atak geliyor malesef 🥹🥹🥹
Mamaaaaa Baldanpetek Fön sesi beyaz gürültü elektrik süpürgesi bu sesleri dene hangisinde sakinlesiyorsa uykuya dalar
Mamaaaaa Evet zamanla büyüdükçe geçiyor 5. Hafta atagi hızlı geçiyor kendine yeni bir düzen oluşturuyor
Baldanpetek Mamaaaaa oy oyyy Allah ömürlerini versin ama atak dönemi çok zormuş yaaa 2. Ay atağında beni neler bekliyor peki 😔oda mı kısa sürüyor yoksa uzun mu
Mamaaaaa Baldanpetek amin inşallah evet atak gerçekten zor geçiyor. Bizde sürekli ağlama vardı 2. Ay atağı 2 en fazla 3 gün sürüyor dediler tam 15 gün boyunca ağladı hemde hiç susmadan,hiçbirsey kabul etmiyordu yatma kalkma kucak koltuk meme herşeye ağlıyordu o kadar zordu ki kafayı yememe ramak kalmıştı geçti ama nasıl geçti
Baldanpetek Mamaaaaa geçiyor da gecirene sor valla çok zor Allah sabır versin ağlamaları çok sinir bozucu oluyor gerçekten. Bir kere atak geçiren hepsini geçirir mi acaba 🤦♀️
Mamaaaaa Baldanpetek Atak bitince güneşli diyor bu nasıl güneş anasını satayım diyorum, bizde güneş yok hep gök gürültülü sağanak yağışlı 😅