Morvy Selam kızlar. Kızım şuan 17 ay 4 günlük ve 3 gündür inanılmaz bir uyku problemi yaşıyoruz. Her uykusunu saatinde yapardı ama şuan bu mümkün değil çok direniyor. Bununla birlikte birde bana olan düşkünlüğü 1000 kat arttı bir saniye yanından ayrılamıyorum kıyameti koparıyor. Sizce bu uyku gerilemesimi? Nette baktım az önce 18 ay civarı uyku gerilemesi olur diyor bizim için erken değilmi acaba? Sizde durumlar nasıl?
Deletedmom_71 Morvy 16 aylık oluyoruz ayın 1 inxe bizde aynı şeyleri yaşıyoruz. Kimi 16 aylıkken başlayıp 18 e kadar sürüyormuş kimi xe 18 de başlayıp 20 ye kadar bizimki sanırım erken başladı. Delirmeden sağ salim çıkarsak bu ataktan da rahat edeceğiz 😄🙄🙄
Haydinn Morvy 17-18-19 dan devam uyku problemi ne yapsam düzene sokamıyorum saldım artık aha dün 9 da uyudu bugün daha yeni uyudu kızım da değişik 😂 Allah bol sabır versin 😂
Mery35 Morvy şu an 16 ay 25 günlüğüz ve 15 aylık olduğumuz günden beri yatırması çok zor ve gece sürekli uyanıyor 2 aydır neredeyse bu durumdayız daha ne kadar sürecek bilmiyorum 🙄
Fulyadoga1 Morvy 1 hafta sonra 18 aylık olacak kızım . Yaklaşık 15 gündür gece uykuları berbat . 2-3 aydır gece beslenmesi yok kesince rahat etmiştim ama 15 gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi . Gece 4 gibi uyanıp 6 ya kadar bağıra bağıra ağlıyor . Arada uyandıklarını saymıyorum bile . Önceden uyandığında hiç ağlamazdı . Artık çok tükendim . Umarım en kısa zamanda düzene girerşer . Birde desteksiz uyuyordu ama 1 saatte zor daldığı için kucağımda gezdirerek uyutuyorum . Sizin bebeğiniz de ağlıyor mu gece ?
Morvy Deletedmom_71 ay okadar sürermi gerçekten😣 kızımı tanıyamıyorum ya akşam 8 buçukta yatardı deliksiz uyurdu. Hemen bitsin🥲 peki size karşı aşırı bir düşkünlüğü varmı şu sıralar? Bu durumda beni çok yıpratıyor. Tek bir özelim vardı oda tuvalette artık oda kalmadı.
Ozgkd Benim kizimda 20 agustos dogumlu gece uykusuna gecisler izdirapp uyuyor 10-15 dakika sonra uyaniyor ve 2-3 saat uyutmaya ugrasiyorum gece uyanmazdi uyaniyor en az 2 saat uyuyamiyor 2 haftadir boyle benim kizimda
Deletedmom_71 Morvy bende tuvalet bile özel değil 😄 yine düşkündü evet ama bu son zamanlarda kahbalti hazırlarken bile kucağımda olmak istiyor. Yemek zaten ne yapabilirsem ki cok zorluyor artk
hasanova95 16 aylik olucaz 1 haftaya. Ayni sorun, uyku duzeni bozuldu . Gece uykusuna 11 civari yatiriyorum bir saat sonra uyaniyor oynamaya basliyor 3-4 saat sonra uykuya daliyor. Gece 2 defa falan da meme icin kalkiyor.
Morvy hasanova95 bizde allahtan gece uyanma yok ama ne gündüz ne de gece yatıramıyorum artık. Dün gece mesela aldım yanıma birlikte instagramda gezdik çünkü başka türlü sabit durmuyor haliyle uyumakta istemiyor. Tele bakarken uykusu geldide öyle uyudu 🤦🏻♀️
Ozgkd Deletedmom_71 ögrenme kulesi kullaniyoruz yine yanimda duruyor en azindan kucakta degil tavsiye ederim
Morvy Deletedmom_71 aynı durumu bende yaşıyorum evde artık teksem asla bir şey yapamıyorum mümkün değil uyutup yapayım diyorum oda olmuyor az önce uyumamak için kriz geçirip kendini yerden yere attı bu böyle sürekli devam ederse sabır fln kalmaz bende🤦🏻♀️
Deletedmom_71 Morvy eşimde bende işi düşünmüyoruz açıkçası yemeğini hazırlayıp yedirsem kar diyorum cidden çok yorucu oldu bu süreç
Morvy Deletedmom_71 evt okadar yıpratıcıki.. eşimdende destek göremiyorum dil öğreniyor ona çalışıyor bir şeyde diyemiyorum😣
Deletedmom_71 Morvy kuzum bende wyni eşim çok yoğun çalışıyor zaten eve gelince uyumus oluyor erken gelirse de 1 2 saat anca görüşüyorlar tamam. Tüm kalan zamanda bende
Morvy Haydinn off demeyin öyle okadar sürermi😣 bugün yine öğlen yatıramadım akşamda haliyle bayıldı 8 buçukta dündende uykusuzdu zaten ama yarın yine aynısı olacak biliyorum🤦🏻♀️Bukadar uzun sürecekse gerçekten ben buna hiç hazır değilim🙄
Kbrnrgnc Yarın tam 19 aylık oluyoruz uyku düzeni felan kalmadı bu ne böyle arkadaş dün gece 4 de bir uyandı 7 ye kadar iki koca insan bi çocuğu uyutamadık gündüz uykuları çok netti onlar bile bozuldu yarım saat gündüz uykusu mu olur
Morvy Kbrnrgnc ben yarım saat gündüz uykusuna bile razıyım ya bir kaç gün oldu ama sabrım kalmadı vallahi🤦🏻♀️