Eysed evet bu bende de atak durumlarında oluyor kötü olan öyle çağırabileceğim arkadaşım yok eşimi göndermiyorum işe bazen o da çok sinirleniyor bazen anneme söylüyorum ama yapmamaya çalışıyorum çok yoruyor beni o korkuyla başbaşa kalmak. Ben de gece 5 ten aşağı uyuyamam bayılcam uykusuzluktan anca uyuyabiliyorum. Bu meret malesef uyutmaz. Beyin sürekli aktif hep bi senaryolar bişeyler. Ama diyorum ya öncesinde böyle sorununuz olmadıysa ilk kez yaşıyorsanız nolur ilerlemesine ve kalıcı olmasına izin vermeyin. Bununla yaşamaya alışmayın benim gibi. Burası dipsiz kuyu çıkması çok zor. İlerledikçe daha da zor. Şuan kendinize bi süre verin sonra devamında ne yaparsanız yapın ama ondan kurtulun yol yakınken. Sürekli olumsuz panik halinde olmak beyindeki salgıları bozuyor ve siz bir süre sonra bunu kronikleştirmiş oluyorsunuz. Lütfen benim gibi olmayın keşke beni de böyle uyarsalardı dediğim bi konu çok hassasım o yüzden üzerine basarak söylüyorum kendinize bi süre tanıyın atak dönemi biraz sürer sonrasında aman nasılsa geçti demeyin