zeyderler gozgozanne evet mavi mutlu bebek olanı. Ben hep 1 no büyük kullandım pişik olmasın diye ama diğerini bende 4 no alacam
Ennnna91 gozgozanne bi tık büyük ama taşma falan herhangi bir sorun yaşamadım. 4 no sıkıyor diye 5 kullanıyorum
Nrc-2 gozgozanne çok memnunum kesinlikle deneyin. 5 beden alırsanız yeterli benim kızım 9 kilo ama minyon o yüzden ben 4 kullanıyorum
Merve1994Baris gozgozanne haklısınız bize 2 küçük geliyor galiba 😂 hep dışına sızıyor aslında emiciligi güzel ama
gozgozanne Yagmursonrasitoprakkokusu tamam canım bakalım 5 aldım ben de bakacağım boyutuna biyuk gelirse 4 alırım ama gelmez büyük ihtimalle Mavi paket kullanıyorsun demi
Yagmursonrasitoprakkokusu gozgozanne evet mavi paket . Sarı olanını da kullandım o da güzeldi ama mavi daha iyi geldi 😊
Emreninannesi- Mavi paketi sevmedim ben sarı paket çok güzel sızıntı pişik yapmadı oğlum tam 10 kg 5 beden oluyor
gozgozanne Yagmursonrasitoprakkokusu ben deneme amaçlı sarı aldım o daha az adetti beğendim ama mavi sipariş verdim bakalım nasıl gelecek ☺️