mervestark Merhabalar kızım bugün 4. Ay aşısı oldu. Şuan ateşi 38.2 huysuzluğu vardı zaten ateşlendi şimdide. 2. Ay alışında hiç bir şey olmamıştı ama anlayamadım. Ne yapmam gerekiyor acemiyim ilk çocuğum
Bukrelinam mervestark calpol verin bir çay kaşığı takip edin 4 saatte bir verin bize öyle dedi doktor 2. Ay aşısı olduk
merkursavascisi_06 mervestark önce üstünü çıkarıp nemli ılık bezle koltuk altını vücudunu falan silin on biraz bekleyip tekrar ölçün hiç düşmezsr kilosunun yarısı kadar cc calpol verin şırıngayla çok geçmiş olsun.
MuhendisAnne- mervestark çok geçmiş olsun biz de bugün 4. Ay aşılarını olduk huzursuzluğu var ağrısı var ama ateş henüz yok. Ateşi ne zaman çıktı aşıdan kaç saat sonra ?
Sibellettoooo mervestark canım kesin carpol vs vermişsindir. Etki eder onlar en kısa sürede ama aklında olsun emziriyorsan eğer ki günlük bir tane çiğ sarımsak yut hiç denkgelmezsin bu ateş olayına.
MuhendisAnne- merkursavascisi_06 ağrıdan dolayı inleme ağlama ve uyuyamama sorunu var benim bebeğimde de ateş yok ama. Calpol vermeli miyim ağrı için sizce ?
merkursavascisi_06 MuhendisAnne- ben vermiştim aslında vermemek lazımmış ama aşıdan geldiğimiz günlerde veriyorum ben huzursuzluğu geçsin diye🥹
hkbrademirlek Ateş yoksa ağrı kesici vermeyin. Ateşi çıktığı zaman verin. Şimdi verirseniz ateşi çıktığı zaman ateş düşürücü bir işe yaramayabilir. Ağrılarına masaj yapın zeytinyağı veya bebek yağı ile bedenine masaj yapın
mervestark Sibellettoooo hiç vermedim daha ateş düşürücü hemen sarımsak kürü yaptım bende yedim çok az sütüm ama umarım yine de etkili olur. Mama-meme gidiyoruz. Şu an 37.5 a düştü ara ara kontrol edicemde şu kıyafet olayını nasıl yapayım bilemedim koşa kollu body var üstünde altında da ince ayaklı pijama var nasıl olmalı uzun kollu giydirsem mi
Miniz mervestark Bende de durum aynı canım 4. Ay aşısı sabah 9.30 gibi olduk. Şuana kadar 2 kere calpol verdim. 2. Ay aşısında olmamıştı. Acaba gece çıkmaya devam eder mi bende onu düşünüyorum. Sürekli elimde ateş ölçer.
mervestark Miniz çok geçmiş olsun kaç derece ateşi düşmeye başladı mi ilaç etkisini gösteriyor mu ben daha vermedim. Islak bezlerle düşürmeye çalıştım 37.5 oldu yükselirse yeniden vericem
Sibellettoooo mervestark 37.5 normal ince uzun kollu giydir. İnşAllah tez zamanda iyileşir minik. Ayrıca sarımsağı kullanmaya devam edersen dişlerini Allahın izni ile çok kolay çıkarır ve o dönemi çok rahat atlatır.
Izel45 mervestark çok fazla soymana gerek yok Bi atleti kalsın normal oda sıcaklığında elini ayağını sıcak tut ama vücudu soğukta kalsın üstüne de bir şey örtme ben bir çay kaşığı değil siringa da 2.5 ml vermiştim calpolu bide calpolu yeni olmasına dikkat et calpol açıldıktan bir ay sonra etkisini kaybediyor panik yapma geçiyor bende çok korkmuştum senin gibi