Minnossareannesi Selin1234 çok teşekkür ederim bilgilendirme için tadını çıkarmayacaksak gitmeyiz kızım var çünkü bide hasta olmasın 🥲
Tubatgn Minnossareannesi Tam Haziran 6’da balayına gittim, girdik denize canım. Aman aman soğuk değildi deniz.
Minnossareannesi Tubatgn Çok teşekkür ederim 🫶🏻 Şanslıymışsınız şimdi bebekte olduğu iÇin çoğunluk soğuk oluyor demiş bu sene nasıl olur bilemedim iptal edicem sanırım eylüle kalcak
Mommy00 Minnossareannesi Haziranda ege denizi ısınmaz, eylül ayı daha iyi olacaktır Bodrum tatili için
Tubatgn Minnossareannesi Bu sene kış geç geldi canım. Yazda geç gelir gibi en iyisi Ağustos Eylül gibi gitmek 🌺
Ozzggee Minnossareannesi Bodrum zaten genel olarak Denizi soğuk bir yer . Haziran’da daha deniz ısınmamış olacaktır . böyle bir yer için Eylülde gitmek daha mantıklı. Çünkü tüm yaz boyunca Deniz ısınacağı için biliyorsunuz coğrafyada denizler geç isınır geç soğur Eylülde Deniz soğumamuş olacağı için daha mantıklı fakat Haziranda daha deniz ısınmamış olacak
Minnossareannesi Ozzggee Çok teşekkür ederim büyük ihtimalle eylüle erteledik kızım da olunca riske atmamak lazım oraya kadar gidip çocuğu sokamazsak üzülürüz 🥲
Ddmbdm Bir Adanalı olarak Bodrum’a çalışmaya gittiğimde yazboyu denize her girdiğimde üşüdüm ve hemen çıkıp güneşte isiniyordum 😅 suyu hep soğuktu Haziran’da daha da soğuk olabilir Ağustosa göre
Senayys Minnossareannesi ağustos ta balayına gitmiştik sadece ayağımı sokabildim hep havuzda takıldım valla Antalya lıyım belkide ondan bana çook soğuk geldi suyu 🤓üstelik geceleri esiyordu bile hırka aradığımı hatırlıyorum 😂
Minnossareannesi Senayys Çok teşekkür ederim, bizim tatil işi eylüle kaaldı biz olsak belki de bide Bebek olunca olmaz haziranda hasta ederiz diye korktuk 🙏🏻
eda_97 Minnossareannesi 2021 Haziran 6 sında Bodrum’a balayına gittik deniz aşırı soğuktu akşamları da çok serindi hava baya üşümüştük eşimle bence en iyisi Eylül ayı şimdiden iyi tatiller 😍
Minnossareannesi eda_97 çok teşekkür ederim, sizin gibi çoğunluk soğuk olur demiş vazgeçtik biz de eşimle tadını çıkaralım eylülde gideriz dedik çok sağolun 🥰🙏🏻