Rmyslymn Kizlar 69la hamile kaldim 75le doğuma gittim şuan 1 ay oldu 62 kiloyum ama göbek hala duruyor nasil oluyor aklim almiyor ayva göbeği gibi bi şey kalmis yanlarim yok ama önde var normalde simitim olurdu nasil gidecek bu kilo
GmzSnn Rmyslymn cnm göbekdeki ödemLerin gitmesi içim Limonlu kabuk tarçınLı su iç Baya baya işe yarıyo
yenibiranne Rmyslymn ben siz kadar vermedim ama hamile kaldığım kiloya indim 5 aylık hamile gibi göbek hele akşama doğru iyice şişiyor. 🤷🏼♀️ mekikte ise yaramıyor
anka Rmyslymn canım sanırım İlk doğumun.daha yeni doğum yapmışsın.o göbek ve vücut zamanla toparlicak kendini.his stres yapma.kalmiyor.aradan geçsin 6 ay falan.ama üzerine çok kilo almamaya çalış
Heidi Rmyslymn her sabah kahvaltıdan önce bir çay kaşığı çörek otu yağı içebilirsiniz hem süt yapıyor hemde göbekteki yağları eritiyor çok kilonuz varsa akşam yemeğinden önce de içebilirsiniz ilk başta biraz ağır gelebilir ama inşallah çok faydasını görürsünüz emzrdiğim için diyet yapamıyordum doğumda aldığım 20 kiloyu böyle verdim 2. Ayda eski kiloma döndüm
Haticehtc yenibiranne onun icin korse kullaniliyor o bebek gobegi kilo ile cogu zaman alakasi olmuyo eskilerde korse yerine carsaf sararmis mesela
GmzSnn esma5825 boLca Limon sıktım bi sürahiye bir adet kabuk tarçın attm içinede geLdm gittim içtim gün içinde suyu yeniLrsen tekrar Limon sıkıyosun ama tarçını yeniLemene gerek yok
Yusufbebek GmzSnn 15 günde 6 kilo çok iyi başka herhangi bişey yaptınizmi? Bide ne kadar oldu doğum yapali
GmzSnn Yusufbebek 6 ay oLdu cnm ben 85 kiLoyLa dopuma girdm we emziriyodum yiyodm kiLoyLa şmdi uğraşmaya başLadm
Yusufbebek GmzSnn ya ben okadar sıkı bi şekilde karatay yaptım 2 öğün besledim vs 3 kilo verdim, daha veremedim kaldı öyle, bide bu suya baslicam sizin gibi 15 günde, 6-7 kg versem ne şahane olur🙄
GmzSnn Yusufbebek ödemLer we şişLer iniyo kiLo wermek için suyLa birLikte diyette yapmaLısınız birazda yürüyüşe çıkın özeLLikLe aç karnına için yemekden 1 saat önceLeri sabah iki bardak için kaLkar kaLmaz çok sık tuwaalete çıkartıyo haberinz oLsn😂
GmzSnn Rmyslymn diyet öLümüne oLmadığı sürece sağLıkLı besLenerekte gayet kiLo weriLebiLiyo zaten bende 5 ayLıken başLadm