Marshmallow1 Hanımlar oğlumu sünnet ettireceğim 3,5 aylık sonrasında neler oluyor kaç haftada iyileşiyor ağrı acı durumu nasıl paylaşabilir misiniz, biraz endişeliyim
Gizmokzilla Marshmallow1 profilimde detaylı anlatmıştım isterseniz girip bir bakın benim bebeğim de 4 aylıkken yaptırdık biz💖
Zeyraelma Marshmallow1 38 günlükken sünnet ettirdik şuan iki buçuk aylık. İlk gün uyuşukluk etkisi geçince ((klips yöntemiyle sünnet oldu) çok ağladı zahmetli oldu ama ertesi gun gayet iyidi bardak koyduk o bölgeye ona dikkat etmek gerekir. Hemen iyileşti klips çıktıktan sonra suanda da gayet iyi . Zahmeti İlk gün oluyor.
Kingsinem Marshmallow1 bebeğim 2 aylık 1,5 aylıkken yaptırdım sünnetini babası da bende yanındaydık ellerini ben tuttum hatta. Doktor önce bölgesel uyuşturdu sadece o iğne kısmı canını acıttı ona ağladı sonra 15 dkkya uyuştu 20 dkkya kesti ve lazerle yakıp yapıştırdı. Kağıt bardağı kesip koydurdu bizim doktorumuz kaka bulaşmaması için ve antibiyotikli merhem verdi ağrısı olursa diye de calpol. Çişini yaparken zorlandığıma dair bir şey hissetmedim ben problem yoktu. 2 haftaya tamamen toparladı 2-3 güne şişliği de iniyor. Erkenden yaptırmak en mantıklısı bence doktor da 0-3 ay en uygun dönem demişti
Dyldrm Marshmallow1 devlet hastanesinde yanına almıyorlar ilk gün ağlar çişini yaparken. Biraz zor geçer ama bezdeyken hemen iyileşir doktorun yönlendirmesiyle bakımlarını yaparsınız hayırlı olsun şimdiden
NuruKelam Marshmallow1 Ben 3.5 aylık devlet hastanesinde yaptırdım sünnetini, yanına almadılar 30 dk falan sürdü zaten kapıda bekledik hemen aldık. İlk gün biraz sıkıntılı geçebiliyor çişini falan yaparken ama ertesi gün olmamış gibi. Pansumanı da doktor zaten söyler ona göre yaparsınız. 1 haftada da toparlar inşallah.
Bebegimm1 Marshmallow1 ben alan yere yaptırmıştım yanında olmuştm işlem kısa sürüyor hiç sorun yaşamadık doktorun dediği gibi bakımını yaptık sünnet olmamış gibi rahat geçirdi 1 haftaya dikişleri düşmüştü
Marshmallow1 NuruKelam yanına aşmamaları da çok kötü canı yanacak elini bile tutamamak çok zor geliyor bana inşallah çabuk iyileşir🥲
Bebegimm1 Marshmallow1 hastanede sadece 10 dk agladı sonra sorun yaşamadık arabaya biner binmez de uyudu eve gidincede agrı kesici şurup verdim doktor günde 3 kez sabah ogle akşam vermemi söyledi hiç zorluk yaşamadık agrı acıda olmadı sadece keyfi yoktu yorgun gibiydi ama bi kaç güne oda düzeldi
Bebegimm1 Marshmallow1 evet bende öyle duydum hep ama çiş yaparken çok rahattı inşallah kolay geçer sizinkide
Marshmallow1 Kingsinem lazer yöntemi dikişe göre daha mı iyi hiç bilmiyorum o yüzden sormak istedim 🥹
Marshmallow1 Kurtköyde engin bey varmış sürekli o çıkıyor karşıma engin Yılmaz bakalım nasıl geçecek umarım her şey çok rahat geçer
Zeyraelma Marshmallow1 kesinlikle klips yöntemi iyileşmesi hızlı oluyor. Çevrem de çok kişi de bu şekilde yaptırdı. Zahmeti sadece 1 gün (ağrısı yani bebeğin)
Marshmallow1 Zeyraelma ya çok teşekkür ederim valla bunları duymaya ihtiyacım vardı🌸 klips çıkartılırken ağlama oluyor mu?
Zeyraelma Marshmallow1 bı krem kullandırdıbize doktor kolayca çıkması için bı de sarı kantaron yağı kullandık. İster istemez acısı oldu ama öyle saatlerce ağladığı bişey değil m anlık oldu hafif. Sonrası herşey normal
ebrarmom Biz 2 aylıkken dikişli yaptırdık. Özel muayenehanelerde bebeğin yanında olunuyo diye biliyorum ama hastaneler almıyor ameliyathaneye. 1 haftada komple iyileşti ama hiç ağrı sızı olmadı çok şükür. Sadece işlem sonrası ilk altına yaparken biraz ağladı ondan sonra sanki hiç sünnet olmamış gibiydi iyi ki erkn yaptırmışız