Mgf mugee91 burayı önerenler oldu ama yorumlarını okuyunca vzgçtim açıkçası ören kadar memnun klmyanda çok fazlaydı şüpheye düştüm
rua_da_senhora_das_verdades Mgf Etimesgutta Dr Doğan Soyalp e yaptırdık. Geleneksel oldu. Memnun kaldık. Tavisye ederim.
fatmaon Mgf Eryaman da Ali Osman köksal a yaptırdık yorumları çok iyi zaten biz de çok memenun kaldık klipsli yapıyor duasını da ediyor. Numarasını veriyor sünnetin olduğu akşam kendisi arayıp soruyor baya ilgiliydi tavsiye ederim
betusgani Mgf Oğlum 41 günlükken yaptırdık. Etimesgut A Life Hastanesinde. Üroloji doktoru ameliyathanede yarım saatte dikişli bir şekilde halletti. Hemen taburcu olduk. İlk gün biraz suratsızdı, sonrasında pek bi şey olmadı. Suan 5 ay 20 günlük 😌
haticeyavuzurmanov Mgf Sincan Koru hastanesinde yaptırdık 3 aylıkken çok hızlı iyileşti sünnetten yana hiçbir sıkıntı yaşamadık bizim sevmediğimiz tarafı oğlum beni görmeyince çok ağlıyor o zamanda aynıydı hala aynı hemşirelere doktora beni görmezse çok ağlayacağını en azından ameliyathanenin kapısına kadar benim yanlarında gitmem gerektiğini söylememize rağmen kabul etmediler odadan alıp odaya getiriyoruz dediler ve çocuğum ameliyathaneden geldiğinde ağlamaktan sesi kısılmıştı bu bizim için eksi puan oldu uzun bir süre asla yanından ayrilamadim lavaboya gitsem bile çığlık çığlığa ağlıyordu tavsiyem bebeğinizin yanında olmanız yönünde olur açıkçası biz buna dikkat etmedik siz dikkat edin dedim
minnossum Mgf bizde oğlumuzu 50 günlükken memorial hastanesinde çocuk cerrahisi prof dr ibrahim ötgün hocaya sünnet ettirdik çok memnun kaldık. Açıkcası kliniklere ve klipsli yöntemlere pek güvenemediğim için hastanede lokal anestezi ile sünnet ettirdk uyuşması için sadece o bölgeye krem sürüp kapattılar sonra çocuğu alıp sünnete götürdüler biz odada kaldık. İlk çişini yaptığında biraz huzursuzlandı onun dışında bir sıkıntı yaşamadık. Doktor her bez değişiminde 5 gün boyunca sürmem için göz kremi tramisine verdi bezini normal bağladık bardak falan koymadık.süreci böyle sorunsuz atlattık.benim eltimde aynı doktora sünnet ettirdi bebeğini 10-15 gğnlük falandı onlarda memnun kaldılar
Mgf minnossum hastaneşer aileleri yanına almıyo galiba. Klinik tercih sebebim bu yüzden birde klinklerde sünnt tecrübeleri daha fazla oldgu için Bi sıkıntı olmz diye düşünüyorum
Mgf papatyasevdalisiii klips sonrası Bi sıkıntı ağrı acı oldu mu peki klips z çıkacaktı birz tedirgnm
haticeyavuzurmanov Mgf etkilensin hiç istemem bu durumdan onun için en iyi yeri bulabilirsin inşallah şimdiden geçmiş olsun 🙏🏻
efelinamoms Mgf oglum 6 aylikken dikisli sünnet yaotırdik mamakta yusuf bal kendi kligini var 5 dakika bile sürmedi lokal anestezi ile oldu doktorun dedigini yapmis olsaydik hicbir sorun olmayacakti cok az bir yapisma oldu onuda doktora getirdik actirdik sünnet oldugunda hic bir sorun yasamadik hatta oglum dönüyordu cani acimasin diye hep engelledik ama onun cani acimiyordu cunku hic aglamadi sadece ilk aksam biraz mizmizlandi calpol verdik sonrada hic bir mizmizlanmasi olmadi
Mgf Merve0694 merhaba oğlumu sünnt ettirdik ilk gün bşrz zor geçti yarın klips çıkacak klpsten sonra Bi ağrı acı şikyetnz oldu mu.
Merve0694 Mgf yok hayır klipsten sonra normal hayata dönün demişti Dr ama ben 1 hafta daha bardak kullandım baş kısmı sisyor 1 aya penis kendini anca toparlıyor şuan da da klipse sıkışmış gibi bir görüntü vardır ama endişelenmeyin bebeğinizin ayı büyükse ağrı ondan vardır Dr yazdığı ilaçları kullanın geçmiş olsun 🙏🙏 bizde ilk gün bile ağrı yoktu acı eşiği ile alakalı olabilir
Mgf Jldpmk34 peki klips çıktıktan sonra bir ağrı acı oldu mu. Oğlum sünnt oldu ilkgün özllkkle ilk çişin çok ağladı 2.3. Günler daha iyiydi ama yine tabi mızıdnmları oldu. Klips çıktıktan sonra nasıl Bi süreç oluyo onu merak ediyorum
papatyasevdalisiii Mgf yoooo hiç bi sıkıntı yaşamadı oğlum sadece kantoron yağına devam ettim arada geriye ittirdim
Mgf papatyasevdalisiii bu geriye ittirme işlemine ne kadar devam ettiniz. Doktor Bi süre belirtmedi iyilştkten sonrada 2 3 güne bir devm edin dedi. Sizn ne kdr oldu sünnet olalı bırktınz mı yapmayı
Mgf Merve0694 teşekkür ederim çok şükür klips sonrasında Bi sıkıntımız olmadı bizimde. Geri çekme işlemini nasıl yapmştınz doktor anlattı ama yaparken çk tedirgin oluyorum orası şiş oldgu için canı acır diye korkuyorum
Merve0694 Mgf bende korkuma yapmamıştım eşim ve annem yapmıştı canım sarı kantorun yağı verdimi Dr o iyileşmesini hızlandırıyor