Ben yanlış biliyorsam düzeltilmek istiyorum bu başlığı bu yüzden açtım. Beni düzeltin ki boş yere sinirleniyorsam bu normal bir şeyse kendimi yıpratmiyim sinirlenmiyim.
Biz kızımızı özel kendi kliniği olan bir doktora götürüyoruz eşimle en başından beri de takibi onda. Ama ben pek memnun değilim çünkü çocuk doktorundan beklentim hastasını tanıması, ama bizim doktorumuz tanımıyor, az uz da gitmiyoruz yani ilk kez bu seferde 2 ay sonra gideceğiz normalde ayda 1 hatta kontrolle ayda 2 gittiğimiz oldu kızım da 4.ayında bugün.
Bir diğer memnun olmama ve esas bu başlığı açma sebebim ise şu; mesaja cevap vermiyor. Vermiyormuş böyle biriymiş bana özel değilmiş yani ona giden başka tanıdığım var o söyledi. Ben zaten eften püften sebeplerle mesaj atan biri değilim en son şehirdışında iken kızım hastanede yattı o zaman yazdık getirelim mi napalım diye kasım ayında, bide bu ay yazdım 2 hafta önce.
Normal mi bu arkadaşlar özel deyince mesajla dahi ulaşabilmek lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum, cevap vermezse hastasını tanımazsa devletten ne farkı kaldı bu doktorun? O cevap vermediği mesajımdan sonra kızım hasta oldu 10 11 gündür yeni iyileşti. Haksızsam söyleyin de kendime bu normal olan canını boşuna sıkma diyeyim.