Tecrubelianne ikikereanne_ a101in bezini kullandim cokta begendim ama bebeklerde pisik yapiyor sanirim birazdaha buyudugu zaman kullanmak daha iyi.bebekkende almistim pisik yapti hemen 1.5 yasindan sonra tekrar almaya basladim hic bisey olmadi sonrasinda bezi birakti zaten
durukusunannesi_ ikikereanne_ jenny Willy iyi değil bence pişik olmadı ama konforlu değil bebek için de bizim içinde yenidoğanı bile kocaman geldi bağlama yerleri kaba diğer bezler gibi çizgi yok altını açmadan anlayamıyorsun yapmış mı yapmamış mı diğerlerini bilmiyorum doğdu doğalı sleepy kullanıyorum
tugceo92 ikikereanne_ a101in ki güzel canim. Ama tabi ben çok uzun süre sleepy kullandım sadece. Baya büyüdü o zaman a101 inkini kullandım eskisi gibi sık bez değişmiyorduk zaten . Bebeğin ufaksa sleepy en güzeli
Poyrazin_annesii Ben biminkini kullandm cok guzeldı. Ama şokun bezi berbat. İşediği gibi sarkma yapıyo bezde
Toprak-hira59 ikikereanne_ sofia uzun bi sure kullandim cok memnundum son zamanlarda pisik yapmaya basladi slepy’e geri döndük belki bizin yediklerimizden kaynaklidir uzun sure kullanmistik bi sikayetimiz yoktu bastan dokusu ws yumusacik aynı slepyy gibiydi
Deletedmom_73 ikikereanne_ İlk doğduğu zamanlarda BİM’in bezini kullandım Jenny willy memnun kalmıştım hâlâ da kullanıyorum ama şok’un bezini aldık çok inceydi kakayi hep dışına çıkardı hergün abartmaksizin 2 3 kere üst alt değiştirirdim.
Alya-Sena ikikereanne_ bebegm 7aylik ilk sleppy kullandm sonra bimdekine gectm memnumum buyuk kizimada bimdekini kullanmistim
zarifbirhanim ikikereanne_ Ben hiçbirini beğenmedim. Uygun fiyatli bir bez arayisindaysaniz kesinlikle e bebeğin bezi baby me alin
thisbe86 Bime ara ara agu baby marka bez geliyor çok güzel hemde uygun fiyatlı pişik sızdırma yapmadı.
livanurvealpinannesi61 ikikereanne_ bim bezi aşırı sert ve çok fazla kimyasal var içinde.şokun bezi aşırı sızdırıyor hiç memnun kalmadım. Molfix kullanıyorum pahalı ama en azından kaliteli.
elizabeth ikikereanne_ diğerlerini bilmiyorum ama bir kere acil ihtiyaçtan a101in bezini almıştım. Pişik sızdırma vs. Yapmadı beğendim ben