3yasakadarsifirekran Deryaaaaaaaq1 2 senedir kullanıyorum çok memnunum kamerası da iyi bataryasıda iyi
23ygmur Deryaaaaaaaq1 kamera güzel yani geneli güzel oluyo zaten 6-7 felan🙃ben sadece yeni güncellemeyi sevmedim ekranı fwlan saat yazısını
Hkshkshsk Deryaaaaaaaq1 kısa bı sure kullandim pek iPhone hassi vermiyor tuş almayınca aynı xiaomi hassi veriyor sonra hemen saatim oppo aldım
Deletedmom_114 Deryaaaaaaaq1 7 plustan 11e geçtim Ben çok memnunum kamerası felan iyi memnun kaldım 🙂
Deryaaaaaaaq1 Deletedmom_114 benim şuan kullandığımda 7 plus değiştirmek istiyorum da fikrinizi alayım dedim
Noname21 Deryaaaaaaaq1 para verip almadığım için memnunum sadece bedavaya gelmeseydi almazdım sadece kamerası iyi vallahi
Kayraaaaaa Deryaaaaaaaq1 1 buçuk yıldır kullanıyorum suana kadar ıyı , sımdııkı fıyatıyla asla okdar para vermem ama 😂
Deryaaaaaaaq1 Kayraaaaaa evet fiyatı çok yüksek tereddütte kaldım ama almışken iyi bişey almak istiyorum 😄
Asyaayaz1 18 aydır kullanıyorum çok memnunum o zaman 6400 e almıştık şuanki parasına göre alırmıydım orası mechul 🤷🏼♀️
Kuzeymommms Deryaaaaaaaq1 2 yıl önce aldım bugün bu paraya yine alırdım, çok memnunum kamerası çok güzel şarjı güzel gidiyor