Meri_259i Anneler merhaba ben yenı doğum yaptım normal dikişlerim çok açıyor doktor bırsey sürme dedı ama kantıron yağı sürsem mıkrop mu kapar canım çok yanıyor
Naz016 Meri_259i bana da doktorum krem vs yazmadı dikiş için. Sadece ortalama 3 haftaya kadar düşer dedi. Ben kendim sürekli temzi tutmaya çalıştım ve tentürdiyot ile pansuman yaptım. Öyle öyle geçti
Mehtapdemirci Bende 30 gün once normal dogum yaptim. Doktor kuru tutmami istedi o yuzden hiçbirşey kullanamadim agrisi icin.Su ile temasindan sonra çok iyi kurula dikişlerini benim dikisler nemli kaldigi icin acildilar tekrar dikiş attilar daha sonradan
minesglm Meri_259i bnde normal yaptım dikişim vardı baya krem yazdı fuciddin adı antibiyotik krem 2 haftada geçti bide bn hep batikonla temizledim öle geçti hemen
Imau Meri_259i canım sana tavsiye kesinlikle ve kesinlikle Baticon kullan. Bana da doktor hiç bir şey yazmadı enfeksiyon kapmamasına rağmen temiz tutmama rağmen dikişlerim açıldı. Bi kaç ay sonra ameliyat olacağım gerçekten travma oldu. O yüzden çok dikkat et gerekirse başka doktora git muayene ol hemen dikişlerim nasıl merak ediyorum yapmam gereken bir şey var mı diye sor ihmal etme
Meri_259i Imau bende çok korkuyorum içten var dikişim bide ayıptır demesı dıştanda var ama bana nasıl vermedı ya sadece hap verdı antıbıyotık okadar
Pehlivan_35 Imau bende normal doğum yaptım sorumu maruz görün ama dikişlerınızın açıldığını nasıl anladınız
Imau Meri_259i benim de dışta 2 içte o kadar çok ki sayamadım demişti. O yüzden lütfen ihmal etme. Ben kontrolümde iyi bi doktora denk gelmediğim için zamanla düzelir erkenden ne bekliyorsun demişti. Halbuki yeniden dikilseydi çoktan iyileşmişti Devlette mi doğum yaptınız
Lorinnaysee53 Meri_259i onları kullanmanız lazım bide ben tantürdiyot kullanıyordum pansuman yapıyordum sürekli bir hafta on gün içinde bütün dikişlerim düştü
Meri_259i Imau yok özelde yaptım ama içten hiç gözükmüyor nasıl olduğunu bılmıyorum ama dıştan bellı dikiş en azından bıraz yumuşatır dıye düşünüyorum krem kuru tutuyorum ama kanamam var bıraz ıslanıyor yıne kuru tutmaya çalıyorum bebeğımın göbeğinde düşmesi için hiç birşey vermedı krem tarzında
Imau Meri_259i sen oturma yan otur kalkarken hareket ederken çok dikkat et iç dikişlerini düşünme onlar iyileşir. Dışının temizliğine dikkat et. Baticon sürüp kurutma makinesiyle kurutan çok var ve kolay iyileştiğini söylüyorlar deneyebilirsin Fito krem kullandım ben iyileşti ama tabi dikişler açılınca ona fayda etmedi
Oylebirii Meri_259i batikon sürekli banada birşey denmedi enfeksiyon kaptım çok çektim hastanede yattım iki gün boyunca dikkat et 😢
Saretiryaki Meri_259i anladım kendiniz alın isterseniz benim hiç sorunum olmadı dikişlerimden çok şükür ama göğüs ucu yarasından 2 ay çektim bende
Naz016 Meri_259i 2 hafta içinde düştü. Tabi o bölgede ağrı hissettim 10 gün kadardı sanırım. Ama öyle vay vay edecek kadar değil tabi ki
Kbrky52 Bende normal doğum yaptım , dikişlerim vardı ama ben krem ne antibiyotik hiçbir şey vermedi doktor 😏
77-masalimsi-77 Herkeze krem yazmış doktorlar 4 ay önce normal doğum yaptım sadece antibiyotik ve kan ilacı verdi okadar hiç bi problem yaşamadım ağrı acı sancı ama içersini bende merak ediyorum doktor söylemedi kaç dikiş olduğnu panik yapmayayım diye heralde😄