minikkusuuummm- Damlapoyraz pişik yapma ihtimali cok yüksek. Emen bir bebekse bol bol emzirin. Yogurduna minik sarımsak koyabilirsiniz şifadır. Ama 7 aylık tadımlarda hangi aşamada oldugunuzu henüz kestiremedim.
Damlapoyraz minikkusuuummm- devam sütü kullanıyor maalesef sütüm pek olmadı benim bir kaç aydır böyle devam ediyoruz.. doktor geçen ay başlattı tamamen tadımı geçtik.m sabah kahvaltısı yiyor akşam yemiyor meyve püresi yapıyorum kendim yoğurt bunları yiyor
Yigitefeannesi Damlapoyraz ben süzgecine mandalina koyup veriyorum ya bazen de muzla ikisini çatalla ezip veriyorum şifa olsun diye gazını kendisi çıkartıyor artık çok zorlanmıyor pişik olmasın diye de krem sürüyorum verdiğim zamanlar 🌺
monami_ Damlapoyraz daha çok midesi rahatsız olur ve pişik yapar. Onun yerine emziriyorsanız sarımsak yiyin bol bol.
rua_da_senhora_das_verdades Damlapoyraz verilir. Sadece takip edin. Asidik olduğu için Ya pişik yapar ya da karın ağrısı. Benim oğlumda karın ağrısı yapmıştı. Ama oğlum alerjik bir bebek
Damlapoyraz rua_da_senhora_das_verdades inanın çok kararsız kaldım normal de meyve süzgecine koyuyorum emiyor ama bilemedim
rua_da_senhora_das_verdades Damlapoyraz O şekilde denediyseniz ve herhangi bir şey gözlemlemediyseniz sorun olmaz merak etmeyin