Bulgaristan-kizi Sedabaysal babysolomon biraz pahalı 700 TL civari ama. Cık sağlıklı bebek icin ben satıyorum isterseniz 5 dk bakkala inerken hevesimi almak icin kullandık her yere araçla gititk ergonomik çift yön. Güvenlik fazlasıyla 400 veririm
Kuzularinanasi Sedabaysal boba marka oneririm.ven 2.el aldim cok da memnun kaldim.isim bitince saticam yepyeni cunku eskimedi.
Ucansupurge Sedabaysal Boba kullanıyorum çok memnunum 👍 ondan önce neko marka kullanıyordum ondan da çok memnun kaldım. 17aylik neredeyse hala kanguruyu aktif kullanıyorum
Mrvsmt2502 Sedabaysal e bebeğin baby plus star kangurusunu kullanıyoruz çoook memnunuz bel desteği olması çok önemli yoksa kolları asılttırıyor aşağı yruca beli çok ağrıtıyor bel desteksiz olanlar 🥰
[silindi] Sedabaysal e bebeğin kangurusu kullanıyorum modeli baby plus discovery diye geçiyor sanırım. Çok memnunum bel destekli çok rahat. Kullanımı da rahat. Ama en az 3 aylık olmalı bebeğiniz. Öncesinde chicco go kullandım (bebeğim 1 aylıkken) rahat değildi bel destekli değildi.
Rukito Sedabaysal Boba çok iyi.Dolaptan 2.el aldım 600 tl.Heryere onunla gidiyoruz kızım 3 aylık olmasına rağmen o kadar çok işimize yarıyor ki.
ezgislifeburda Mamadus aldım ben o kadar para verip çift yönlü güzel ama sayılı kullandim kışın mont üstüne kanguru e çocukta da kalın mont çok zor geldi bana araba daha rahat geliyor ama çok isterseniz ikinci el alıp deneyin derim
pskcmryhn Sedabaysal Boba kullanıyoruz, çok memnunuz. Ama benim boyum kısa olduğu için bebeğimle kafalarımız aynı hizaya geliyor, ben pek kullanamıyorum 😅 eşim takıyor.
hafizekaraaslan Ergobaby omni 360 kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı pahalı bende 2. El almıştım. Tavsiye ederim.
denizdalgasi1 Sedabaysal doğduğundan beri babybjörn 3d mesh kullandık kızım 15 aylık hala daha kullanıyoruz tavsiye ederim 🥰
Ezgii1106 Sedabaysal moby marka kullanıyorum doğduğundan beri 8. Aya giriyor haftaya bebeğim. Hem kanguru hem sling çok rahat bebeğimde rahat ediyor. En önemlisi bel destekli. Minycenter cartersta bulabilirsiniz
susariii Sedabaysal ergobaby marka kanguru var daha kullanmadım eşimin kuzeni hediye almıştı o kendi kullanmıştı çok memnun yenidoğan parçasını Türkiye’de bulamadım o yüzden kullanamıyorum ama kullananlar da çok memnunmuş