Minel-inannesi Kizim icin almak istiyorum malum fiyatlar ucuk ama aldigimiza degsin uzun vadeli kullanim icin en kullanışlısı hangisi sizce
NmalkoC Minel-inannesi globber i bilmiyorum fakat ben doona kullanmıstım cok kullanıslı araca kendim cocugu cıkarmadan içinden katlayıp koyuyordum direk cok kullanışlı fakat sadece 6 aya kadar kullanabildim
Hollymolly Minel-inannesi doona çok kısa süre kullanılıyor ve cok pahalı bilemiyorum. Çocuk iriyse sevmeyebiliyor.
Sontvbukucu Minel-inannesi bence herkes bebek arabasi anladi canim. Postu duzenle istersen. Bana göre de globber
Minel-inannesi NmalkoC globberin bebek arabasi yok diye biliyorum bende o yuzden aklima o sekilde acmak gelmemisti duzeltme yaptim teşekkür ederim
Minel-inannesi Suisin ikiside fonksiyonel gorunuyo ama kullanimi hangisi kolaydir bilmedigim icin danismak istedim bende teşekkür ederim fikriniz icin😊
Suisin Minel-inannesi doona 3 yaş globber 5 yaşa kadar kullanım dediği için ve arada ki fiyat farkından ötürü açıkcası düşüncemiz böyle 😊
1Meryem011 Minel-inannesi bence donna yani katlanıyor fln ama fiyatı fazla gerçi diğeride pahalı ne ucuz kaldı oda malum bende bkaiyorm bakalm
Gunesumay19 -erCansu- Kızıma 2 yaş hediyesi almıştık çok memnunum herkes globber alırken ben Scoot&ride tercih etmiştim iyi ki diyorum☺️
Senazeynep3425 Minel-inannesi doona kullanıyorum. Suanlik memnunum. Tek başıma otobüs, dolmuş. Vs binebiliyorum. Pratik ve küçük her yere sığıyor. Uzun süre kullanilir mi emin degilim. Ben yaz sonu en geç baston araba alacağım için
Minel-inannesi Senazeynep3425 benim sordugum 3tekerlikli bisiklet bebek arabasi degil ama fikriniz icin teşekkür ederim 😊