Yamurr 5 ay 10 günlük oğlum var hiuykuda emiyor uyanıkken emmiyor gecede sıkıntımuz yok gündüz asla emmiyor ancak uykuda korkuyorum bu duruma akışa piskolojim bozulmuş durumda kızlar yardım edin
Mavikelebekce Yamurr biberon varsa bırak kesinlikle ve beraber duşa gir duşta teklif et ve asla pes etme
Askumm Yamurr bebeğim bineronla besleniyor hem sağıp veriyorum hem mama veriyorum 3 ay 4 günlükken hiçbir şey yememeye başladı şuan 4 ay 2 günlük hala aynı uykuda yiyor uyanıkken asla yemiyor
BdjsjzvzlaVg Yamurr geçici cnm korkma benim oğlumda oleydi hatta gece bile etmiyorum snra snra normale döndü snra 11 Ylik gibi yine öle yaptı 1 yasindada kendiliğinden bıraktı
lily64 Bende yatağa koyup üstten vererek aştım . Çok zor bir süreç . Peki gündüz nasıl besliyorsunuz mama mı ?
tgcycl19 Yamurr Biz maalesef asamadik 5buçuk aylıkken sadece gece emmeye başladı 7buçuk ayligiz artik gece de emmiyor maalesef 😓 sagarak veriyorum ama sütüm baya azaldı
SOY1986 Benim de çarşamba 3 aylık olacak 15 günü geçti meme reddi var ilk oğlumda 2 gün sürüp düzelmişti. Bunda uyku harici aşırı zorlanıyorum. Aç kaldı yavrum. Çok ağlıyor