Tatlican Erolunannesi Dikim olarak guvendigim bir yer baktım fazlada secenek yoktu var ama dahada günlük tarz olmadı çarşidan bakarım
Erolunannesi Tatlican olmadı bunu alıp kollarına mesela inci veya taş yada ikisini de aralıklı olarak dikebilirsin bence harika olur öyle
EsraElisa Tatlican model gayet güzel biraz takı takarsan kızınada takı toka çok hoş olur zaten tül en çok kullanılan ürün modası geçmiyor ki
Balkizlarim Tatlican @merveyyoruuk canım seni buraya davet ediyoruz 😄♥️ Güzel canım bana soracak olursan çok düz geldi kalbin kırılmasın 🥺🥺💕
Seymanur9 Tatlican merhaba ☀️ kolları güzel aslında ama şu etekteki tülleri maalesef hiç sevmedim ve sevemeyeceğim hem çocuk hem yetişkin için 🫠 tabiki en önemlisi insanın kendine yakıştırması ama daha derli toplu tülsüz sade kıyafetler daha hoş bence 😍
Seymanur9 Tatlican siz beğeniyorsanız en önemlisi o zaten en iyi insan kendi bilir kendine yakışanı 🥰
Dilaylaa Moda sana yakisandir . Rengi biraz garip sizin ten renginize boyunuza uyuyormu ona bakın elbise güzel başka rengi varsa onlarada bakmak lazım
Tatlican Dilaylaa Su yesili var birde mavi o renkler bende var bu rengi hic giymedim diye bu olsun dedim .ten rengim ne açık ne koyu
Minikkusuumm Tatlican bence böyle cicicli biçimli biseyler değilde daha Cook şeyler daha hoş duruyor şahsi fikrim 🙂
Tatlican Minikkusuumm Hep sade seyler var buda butarz olsun hem ervayada guzel olur dedim ama düsunucem yine