Tatlican Kizlar bian bu kombini begendim ama sonrada modasi gectimi acaba diye dusundum fikir veeirmisiniz
Yigitefeannesi Tatlican benim için moda kendime yakıştırdığımdır🌺 bence kötü bir ürün değil biraz oynama yapılabilir üzerinde daha da şık bir hale getirilebilir 😻 tabi yine karar sizin ❤️
Xxcns Tatlican bnce eskide kaldı bunlar ama . Eteğinin ve kolunun üstünde papatya taş falan olsa tarz olur
Balkizlarim Tatlican @merveyyoruuk canım seni buraya davet ediyoruz 😄♥️ Güzel canım bana soracak olursan çok düz geldi kalbin kırılmasın 🥺🥺💕
Tatlican Yigitefeannesi Ben tesetture uygun ve beline sade bir kemer istedim ama kardesimle kararsiz kaldık çok moda takip etmemde onca kiyafet varken modasi gecen birseyide alamk bilemedim kararsizim
Flower56 Tatlican çok hoş bence neden modası geçsin fotoğraflardan biliyorum sizi bence çok yakışır size ve güzel kızınıza 🥰
Erolunannesi Tatlican Normalde hep sadelikten yanayım ama bu biraz fazla sade, eksik biseyler var sanki ben olsam başka modellere de bakardım
Tatlican Erolunannesi Dikim olarak guvendigim bir yer baktım fazlada secenek yoktu var ama dahada günlük tarz olmadı çarşidan bakarım