Tugceyy Merhaba, 6 ay 10 günlüğüz ve bebeğim saat başı uyanıyor. Bu durumla karşılaşan, durumu nasıl atlattınız deneyimlerinizi rica ederim.
Emineec Tugceyy kızım 4,5 Aylık malesef bizim de atak ve her saat Başı olsa gene ıyı yırmı dk da bir bazen on dk bazen yarım saatte bir. Sanırım derın uykuya gecmehı bılmedıklerı ıcın atak döneminde bu şekilde oluyor ama rutınımızı bozmuyorum
Deletedmom_39 Tugceyy arkanı dön ve eşin kalksın 😆😆 şaka bi yana valla geçen nasıl yorulduysam hep eşim kalkmış ‘yooo 2 kez uyandı sadece’ dedim he heee horluyordun dedi 🤭🤭
Minnossareannesi Tugceyy Bitmiyor bu süreçler maalesef 2 yaşını geçti hala bazen 6-7 kere kalkıyor. Sebep aramıyorum artık ben alıştım 🥲 emzik alıyorsa emzik verseniz öyle dalmıyor mu tekrar
Maco_44 Emineec ayy benimde 4.5 aylık kızım. Dünbu anı yaşadım ya 🥺 20dk bir ağlayarak uyanıyor sabaı sabah etti.
Yigitefeannesi Emineec aşkım üzmek istememem asla ama yedi buçuk aydan selamlar yarım saate bir saat başı 🥲🥲
Emineec Maco_44 ağlaması korktuğu için olduğunu düşünüyorum bu atak döneminde benim sesimi duyduğun da bile ayrı bir mutlu oluyor kızım. Yani çok degısık sesler çıkarıyor ağlayarak uyanıyor hepsi açlık belirtisi olamaz kesinlikle bizi hissetmek ıstedıklerı ıcın olduğunu düşünüyorum ben konuşmuyorum uykusu kaçmasın dıye ya emzıgıne dokunuyorum ya yanına gıdıyorum besıgını sallıyorum
Tugceyy Çok zor bir süreç 😣 benimde bazen yarım saatlere düştüğü oluyor. Umarım en kısa sürede normale döner 🙏🏼
Denizkoc Benim 1 bucuk yaşında akşam 9 da yatıyorum sabaha kadar kalkıyor artık ne yapacağımı şaşırdım
Tugceyy Büyüdükçe düzen daha iyi olur diyoruz ama yanılıyoruz sanırım😣. Umarım en kısa sürede düzelir. 🙏🏼
Maco_44 Emineec Ben yanımda yatırıyorum ama malesef yani 2. Günü oldu bugün. Halimi gördeniz perişanım ölmedim sürünüyorum resmen🥺 Kendide öyle uykusu var gözler kıpkırmızı 30dk bi uyanıyor ya. Sabahı sabah ediyoruz Eşimde bende . Herşeye ağlıyo mız mız. Açmı diye mama aldım
Tugceyy Deletedmom_39 Hahahhahah 😁 keşke öyle olsa, emzirdiğim için mecbur ben kalkıyorum. Düzene girmesi için dua ediyorum başka seçeneğim yok sanırım 🙃
havuclukekim 8 aylık hala saat başı kalkıyor hiç uzama olmadı uykusunda. Sanırım emen bebeklerde bu durum daha Fazla anne kokusu anne teması arıyorlar. Ben her uyandığında emzirmemeye çalışıyorum 3 saat olduysa emziriyorum. Millettin çocuğu gece iki kere kalkıyormuş şaşırıyorum ve dua ediyorum sadece ..