___Nur__elisa poyrazinannesi20 bende aynı sorunu yaşıyorum benim göğüs ucum küçük diye almıştım onu cikartip kahverengi yeri vermeye çalışıyorum ağlamaya başlıyor takıyorum susuyor. İntten araştırdım silikonun ucunu her gün azar azar kes fark etmeden filan diyordu onu denedim küçülünce yine almadı yine başa döndük ne yaptıysam olmadı yani
poyrazinannesi20 ___Nur__elisa olmayınca olmuyor ben artık uğraşmıyorum deniyorum arada okadar neyse ya yapcak bişey yok alışmış bebeler 😍
Gamze_1234 poyrazinannesi20 ne yapalım kısmet aslında zor değil de bir yere felan giderken ilk işim onu ayarlamak oluyor eger unutursam rezil eder beni 😂
Kubrailkan poyrazinannesi20 weebaby almıştı eşim ilk gece hastanede lazım oldu. Doğduğundan beridir de onu kullaniyoruz 🙈
Bsnl Ben de bırakamıyorum delirmek üzereyim. Her gün deniyorum ama olmuyor. Güç bela memeyi kavrasa da çok kısa emip geri çıkarıyor. Devam etmiyor emmeye. Çok üzülüyorum.
poyrazinannesi20 Bsnl işte benimkide öyle önceden 5 sniye alıyordu bırakıyor du şimdi oda yok hiç ağzına sokmuyor mememi
bumblebee poyrazinannesi20 ben de ara ara silikon uçsuz teklif ettim. Kabul etmedi. Ara ara teklif edin ama zorlamayın. Bi gün yine uçsuz denedim kabul etti. Hiç vazgeçmeyecek sanmıştım. Zamanla bırakıyor ama zorlamamal çok önemli bence.👍
Sedoa_ poyrazinannesi20 benim kızım yaklaşık 1 ay emdi bırakmadı. Önce biraz silikon uçla verip emzirmenin ortasında çıkardım. Sonra silikon uç sansın diye damağına boş biberon ucu değdirip emme refleksini tetikleyip anında hemen memeyi ağzına verdim. En son da ucuz bi silikon uç alıp tepesini kestim öyle yapınca silikondan tiksindi mi nolduysa normal memeye döndü
MinikMucizem38 Kubrailkan benim oğlumda 8.5 aylık silikon uçla emiyo kendi mememi veriyorum ilk çıkarıp yüzüme bakıp hıh hıh diyo silikon ucu takınca hemen alıyo 🤣 biz bırakamadık