seftaliyanak Kızımın gazı için sab simplex damla aldık ama burda herkes biogaia ile kullanıyoruz yazmış tek kullanılmıyor mu ? Birde az önce verdim kızıma ama arkasından kustu birkaç defa böyle bir durum yaşayan var mı damlayla alakalı olabilir mi ?
Sedabilen seftaliyanak bende ondan aldım hiç işe yaramadı metsil aldım daha iyi işe yaradı bebekten bebeğe değişir ise yaramazsa değiştir başka damlalar dene canım
Minigim38 seftaliyanak tekde kullanılır canım biz çok gazliyiz 4 öğün 15 damla kullanıyoruz çok faydasını görüyorum
limonkolonyasi seftaliyanak kızıma en iyi gelen gaz damlası buydu diyebilirim ama kusma v.s olmamıştı tek de kullanabilirsin tabiki
079aslankuzusu Tekde kullanılır canım ben kolik annesiyim suan 6.5 aylıgız bendekisini bir arada kullanmıştım ama tekde kullanılıyor
Atailknur Kolik bir bebeğim var ikisini bir kullanıyorum başta tek kullanmıştım. Gayet güzel bir damla sorunu tamamen kaldırmıyor ama rahatlatıyor
Hhaticearikk Düzenli kullandığınızda faydasını göreceğinize inanıyorum. Doktorum saatini bile gecirmememi onerirdi. Bende kullandim ve tek etki eden damlayı bize
asyanin_annesi35 seftaliyanak canım ben sap simplex aldim kullandım ama daha sonra bı yazı okudum bebeklere gaz damlasını vermek Allah korusun ilerde bağırsak kanserine falan yol açiyormuş düşününce bana mantıklı geldi anında kestim evde duruyor boş boş aşırı kolik bı bebek degilse naçizane tavsiyem vermeyin ❣️
Zeyneppppduygu seftaliyanak kızım çok gazlıydı tekte kullandlö bir sürü ilaç denedik en iyi bu çözüm olmuştu
mavikelebek_ seftaliyanak benim kızımın da midesi bulanıyordu sab simplexten ve 2 ay kullandık kimi zaman büyük insan gibi kustuğu bile oluyordu doktora söyle değiştirsin bence