yellowmom8 Ervakrkmzzz geçen gün yaptırdık çok ağladı kızım doğduğundan beri ilk defa öyle ağladığını gördüm kucağıma yüz üstü aldıkça bağırdı bende tersten tuttum hep bi çay kaşığı parol içirdim ondan sonra rahatladı ertesi gün de gayet iyidi
Ozge_5555 Ervakrkmzzz bizde bugün olduk 2.ay aşısını bakalım biraz huzursuz ateşi şuan için yok ama hafiften kafası sıcak calpol falan vermedim daha ama deavamederse bir çay kaşığı verirdim
Hndealnathn İkisininde 38e kadar ateşi oldu ikisininde sadece asi oldukları gün ateşi vardı.oglum o gün tüm gün uyudu emmek bile istemedi zor bela emzirdim hep kızımda hep ağladı. Ertesi gün hiçbir şeyleri yoktu
Ervakrkmzzz Hndealnathn bizde bugün aşı olduk karma aşı 3 tane şuan iyi ateşi yok ağlarken kendini sıkarak ağlıyo sadece inşallah gece iyi geçer
Merve_ada71 34663466 hemsiremiz bize demişti asi da genel olarak 38 gecmihor çok nadir durumlarda demişti bizim hepsinde ateşi oldu 37.9 geçmedi ateşi ilaçsız geçirdik. Hepsini
34663466 Merve_ada71 ay inşallh ya gecmesın rahat olsunlar asılarında. Bakalımnsalı günü bızı neler beklıyo saat 10 gıbı goturcem
Ervakrkmzzz Ozge_5555 bence ver calpol ebe bana ateşlenmesini bekleme 7 8 saat aralıklarla çay kaşığıyla ver dedi
Berfs10 Biz hemen hafta olduk aşı zamanı çok ağladı baya ama ince giydirdim ve be olur ne olmaz bir çay kaşığı calpol verdim gündüz ve gece ateşi çıkmadı azıcık huzursuzdu sadece
Merve_ada71 Berfs10 asi dan önce ilaç verilmez canım boş yere ilaç vermeyin yazık ateş 38 geçerse verilir aklinjzda bulunsjn
Ozge_5555 Ervakrkmzzz he banada ateşi 38. Falan olursa ver dedi 4 6 saate aralıklarla verebilirsin dedi
Mervekumsal22 Ateşlendi bebeğim 39 u gördük 2 gün ve çok halsizdi iştahı yoktu calpol vermek zorunda kaldım
Tubbbaa Bizim hemşiremiz asla şurup verme dedi fitil önerdi bizimde iki aylık aşı pazartesi günü o fitilde eczanede yoktu tekrar araştırcam almak için
Fatosveaselbebek Tubbbaa merhaba fitili ates dusmezse oneriyor doktorlar bide iki aylik bebege sadece calpol daha kucuk
Fatosveaselbebek Ervakrkmzzz bizde yeni olduk koluna dokunmayin uc gun yikamayin korkmayin her bebekte ates olmuyor benim cocuktada ates olmadi huysuzluk ve ates olursa calpol verirsiniz