Dondurmalikahve Az uyuduğunuz zaman nasıl ayılıyosunuz? Ders çalışıyorum üstüne annem ameliyat oldu ona bakıyorum öncesinde oğlumu oyalardı şimdi oyalayacak insan yok az uyuyup nasıl ayakta kalıyorsunuz nasıl ayılıyosunuz.
kasimonbes Dondurmalikahve ayilamiyoruz ki, ayilmis gibi davraniyoruz 😂 saka bir yana ciddi sorun yasiyorum ayilirken bende saatler geciyor da öyle
Dondurmalikahve kasimonbes Kahve ile ayrılanlara özeniyorum bende öyleyim 5 saate anca açıklıyorum esnemekten çenem çıkacak gibi oluyor 😂
Asyaveannesi04 Dondurmalikahve ayılamıyorum ki sabah 7 de kalkıyorum 8-5 çalışıyorum akşam bebemin banyosu, oyunu, çamaşır, mutfak gece 1 de yatıyorum ve 162626 kere uyanıyorum 🤦🏻♀️
Dondurmalikahve Asyaveannesi04 Kalkmakta zor geceleri, benim gözlerim istemsiz kapanıyor ona çare bulamıyorum 😁
keskebirazuyusam Oğlum yatakta kıpırdadığı an ayılıyorum😂 çok çok uykusuz olsam bile çok çabuk ayılırım. Saniyeler içinde normal hayatıma dönüyorum çok şükür, yoksa oğluma ayak uyduramazdım
kasimonbes Dondurmalikahve ezmirmesem evet kahve icicem bayilirim kahveye ama bebege geciyormus kafein o yuzden boyle kendi kendimize ayiliyoruz 😂
Demirac19 Dondurmalikahve tatlı enerji veriyor ve beni keyiflendiriyor 😂 aynı şekilde kuruyemiş , hurma vs.
3yasakadarsifirekran Dondurmalikahve yok valla uyanınca En sertinden bir kahve içiyorum yüzümü şakır şakır hunharca yıkıyorum ama yine de zombi gibiyim
keskebirazuyusam Dondurmalikahve öyle olmasaydım diyorum bazen, böyle hemen ayıldığım için her şeyi becerebilen bir insan oldum eşim ve ailesi gözünde. Benden çok şey bekliyorlar ve eşimin sıfır desteği var
Nayninay Dondurmalikahve filtre kahve sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum 6 aylık kızım 2,5 yaşında oğlum var 😊
Dondurmalikahve Nayninay Maşallah 🧿 çocuklar gece kalkıyor mu ikisininde yaşı çok yakınmış gerçi büyük kalkamayan bilir de