Elifkc kidso kasimonbes Bizimkide 9aylik floda ayak numarasını ölcurtmustum. 19numara şuan. Ablamın kızının ilk adım ayakkabısını kullanıyoruz. Ortapedik olması çok onemli ileride düz taban olmasını önlüyormus.
Moonlightttt Elifkc merhaba Osman gonulal in videosu var. İhtiyacı olup olmadigini bilmeden ortopedik ayakkabı kullanmak bebeğin ayak yapisini bozar diye. Ortopedi doktoru onerirse alın o şekilde diyor.
Sedaekrem Elifkc hangisini sevtınız ortopedik olarak acaba Bır de tam numara alınmazsa ortopedıkse sorun olur mu acaba biraz buyuk alsak ben nikenkını aldım ama ortopedik degıldı
GiybetReis kidso ayagını mezura ile ölçün. Cm karşılığı numara katologundan bakın alacağınız markanın. Satıcıya sorun . 10,5 cm kaç no diye mesela. Markaya göre kalıp değişiyor bebeklerde
Neslihaninci kidso benim bebeğim de 10 aylık son bir aydır araştırıyordum en iyisi vicco ilk adım diyorlar bugün sipariş verdim umarım biz de memnun kalırız🤗
Noriye Neslihaninci hadi ya kaynanam aldi bize bende adisi diye dusundum ki simdi baktim viccoyms 200 tl almistij demek iyi marka Bende baska ayakkabi alayim diye ugrasiyodm ama ayagindan cikiyor bot gibi bilekten olanlardan
Selenimo_ Biz kızımıza 13 aylıkken aldık vicco marka hem evde giymek hemde dışarda giymek için iki tane aldık cok memnunuz. Deneyerek almak daha mantıklı aslında. Deneyerek aldık biz. 🌸
Sultanbulut kidso ben vicco 19 numara aldim biraz buyuk ayagini olcun kac cm geliyosa ona gore bakin olcuye gore numaralar
Sda16 kidso o aylarda bebekler ayağında pek ayakkabi tutmuyor. Adım atmaya başlayınca alsaniz daha mantikli. Yürüyene kadar ayak numarasi büyümesin. Genelde en küçük numara 19 oluyor. Kızım 19 aylık 20 numara daha yeni olmaya başladı mesela bebekten bebeğe degisir.
Zumra2407 Mehtap-37 Mall of İstanbul’da mağazası var eğer burada oturuyorsanız birde Beylikdüzü marmarapark avm de benim kızım 6 aylık ama şimdiden aldım 19 numara zaten daha küçük numarası yok
ssari1903 kidso bence denetmeden almayın çünkü ben defalarca aldım olmadı internetten. En iyisi nağzadan gidip almak viccodan aldım 1 yaşında 19 numara
Cgdem-1 Mehtap-37 elimde hiç kullanılmamış vicco ilk adım ayakkabısı var gri renk 19 numara almak isterseniz yardımcı olurum bende Ankara da yaşıyorum
melegim71 kidso bebekten bebegr degisir bence kızım 1 yasindayken 21 giyiyordu suan 17 aylik 22 giyiyyoriz biz
delirmeceler kidso ikizlerime viccodan aldım turuncu ve açık yeşil olanı şuan 16 aylık olduk ve 20 numara giyiyolar denemeden aldığımız 19 numara ayakkabılar öle kenarda duruyor aldığımız yer ve doktorumuz bir tık büyük olması gerektiğini söledi
Hndealnathn Hiçbir çocuğuma adım atmadan ayakkabı almadım.zira elimde kalma ihtimali de çok yüksekti. Kızım 11 oğlum 10 aylıkken yürüdü ve ben tam 1 ay sonra ayakkabi giydirdim çünkü her ikisinin doktoru da önce kendini güvende hissetmesi gerek zemini tabanlariyla algılaması yürümeyi bilinçlendirmesi gerek yürümek çocuk için travmadir ayakkabı için acele etmeyelim demişti.her ikisi içinde ilk ayakkabilari vicco oldu. Anatomik alınacak ayakkabıları zira ortepedik ayakkabı diye birşey yok mağazalarda.ortapedik kandirilmacasi altında anatomik zaten satılanlar.ortapedik ayakkabı ayak kusuru olan cocuklarin ayaklarının kusuruna özel olarak özel bir yerde üretilir ve çocuk sadece bu ayakkabıları kullanmak zorundadır. Alt tabanı ayağının şeklini alacak ayağını asla sıkmayacak hatta yarım ya da 1 numara büyük almamı önerdi doktorları ve parmak uçları bukulebilir olacak çocuğun ayağını tam bilekten değil biraz daha ayak bileginin üstünden kavrayacak mümkün olduğunca hafif ayakkabı ayakla birlikte hareket edecek demişlerdi.10 aylık yürüyen oğlum 19 la başlarken 11 aylık yürüyen kızım 21le basladi
kubramomm- kidso 15 aylık ayakkabı bulamıyorum ayağına göre enden geniş 23 alsam ayağını sikiyor kenarlardan ayağı 23 ama 24 alsam büyük oluyor iki arada bid evrede kaldim 🫤 Bütün markalara baktım viccoya da baktım yok bulamıyorum
GonulMutlu kidso e bebekte ilk adim ayakkabisi olarak satiliyor numara bebegin gelisimine gore farklilik gosterebilir, ben e bebekten almistim kizima, ilk adim ayakkabisi var mi diyi ce hemen gostermislerdi