Nuraymehmet Agustosbocegii bn uyutmak deynce yok olmak istiorum dedgnz gibi gece 4 bucukta gunduz gibi uyanip ses cikario oynamak istio besikte donuo alismamas icn hemen ayagima aliorum salliorim gecemiz iyi derken onunda duzeni sasti gece uyksuna hergun farkli saatte geciyor oda en az yarim saat sallamayla bağıra bagira ninni soyleme biandan telefondan supurge sesi kafam.kazan oldu artik
Agustosbocegii Nuraymehmet Gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz bu kadar olur. Bizim kizda 4 4 buçukta uyaniyor
Ahe tatlibiranneo doktor da yazdı ağrı kesici ateş düşürici şurup onu veriyorum. Ama uyumaması beni mahvediyor gözleri kıpkırmızı oluyor direniyor resmen. Ben ona kıyamıyorum işte.
Aluskus Ahe ben 2 aylığa kadar internetten elektrik süpürgesi sesi açıp baş ucuna bırakırdım uyurdu onunla, şu an 4 ay 19 günlüğüz son 1 haftadır özellikle gündüzleri ve uykuya direndiği sürelerde açıp öyle uyutuyorum, denemediyseniz tavsiye ederim. Beyaz gürültü de deneyebilirsiniz.
Ahe Mdngny şuan aynı anlattığınız gibi yaşıyoruz. 1 saat emziriyorum tam uyudu diyorum bi bakıyorum uyanıyor.
Ahe Nuraymehmet ya atak dönemi olmasa belki biraz daha iyi olur zannediyorum ama ne bileyim diş dönemi nasıl geçer hiç bilmiyorum
Ahe ozgenilkiraz ön dişinin yanındaki çıkmış ağlarken baktım beyaz bir nokta vardı. Yanındaki de kızarmış şişmiş elimi dokununca farkettim. Bir de 10 gündür göğsümü ısırıp duruyordu. Salya falan akıtıp tükürük çıkarıyordu. Meğersem bu yüzdenmiş
Ahe Agustosbocegii diş çıkardı mı çıkarıyor mu acaba ondan olabilir belki. Benim kızım da 1 aydır böyle cebelleşiyoruz.
Deletedmom_33 Ahe valla ben 10 aylıktan beri biraz rahatım geceleri. Yine uyanıyor ama 1-2 kez. Gazdan saatlerce uyumadigi oluyordu 7-8 aylıkken. Daha dün gece 4 de kalktık yarım saatliğine gaz çıkartmaya masaj yaptım. Oysa 1 tog uyku tulumu içinde polar başka bir tulum ve ayağında kalın çorap vardı. Ev 20 derece en düşük. Yaşına giriyor hala gazlaniyoruz
Ahe Nuraymehmet valla bwn uyumazsam gün içinde hiç vaktim olmuyor uyumaya mecburen hemen uyumaya çalışıyorum
Ahe Aluskus bende anne karnındaki sesi açıyorum biraz sakinleştiriyor. Ama bu aralar o bile etki etmiyorlar bazen. Geceleri uyuyan kız saat dolmadan uyanıyor habire
Ahe Deletedmom_33 rezene çayını denediniz mi rahatlatır bebeğinizi hemde sakinleştirici özelliği var.
Nuraymehmet Ahe ben az uyumaya alistim ama uyutmaya calismaya alisamadm..9.30 da salladim uyudu besigine koydum 5 dk snra aglamaha basladi jeyse esim salladi uuzn bi sure yine uyudu 11 giib benim yanima yatacak.sklde yatrdik 5 dk snra uyandi artk dedm emsin emdi suan yanımda uyuyo ama saat oldu 12..
Deletedmom_33 Ahe rezene, papatya, Melisa, ıhlamur, humana kimyonlu rezeneli… Rezeneli hero baby kaşık mama, zinco damla. Hepsini kullanıyor ve deniyorum. Bu ara azalttım bitki çayını ama birkaç ay önce demleyip içmiyor diye kaşık mamayi onla yapıp veriyordum.
Haticerdogan Ahe aah ah seni endişelendirmek istemem de 3.5 ayına kadar ne gaz ne uykusuzluk mükemmel bi bebekti. 3.5 tan sonra Allahım dedim noluyo. Atak başladı diş başladı uykusuzluklar deli gibi ağlamalar saniye kucaktan indirwmezdim dövmüş gibi ağlardı komşular gelirdi ben bi tuvalete gidene kadar sesine düşün. Sonra 4 ay 1 günlükken ilk diş bi haftaya şninci derken 6 aylıkken 8 dişi oldu :) ve şuan 7.5 aylığız azılar öyle bi şiş ki bir aydır ve inan o 3.5 aydan bu yana kadar herşey aynı zorlukta tek değişen artık oyuncaklarla oynuyo mama sandalyesinde vs zaman gwçieiyo. Ama gecelerim hala berbat gündüz uykuları aynı zorlukta beslenmesi aynı zorlukta. 4 aydır uyku nedir bilmiyorum umarım seninde aynı olmaz canım
Ahe Haticerdogan benim kızımda beni öyle zorlamadı. Gazı olsun uykusu olsun iyiydik ama 3 buçuk aydan sonra tepe takla oldu her şey. Şuan en uzun uykusunu kucağımda beraber uyurken geçiriyor o da en fazla 1 saat 🤦