deniz_s dun diyete girdim o kadar zorlaniyorum ki diyetisyenin verdiği listeye sadik kalmakta 😥 siz nasil ilerliyorsunuz vereceginiz tavsiyeleriniz var mi 🫠
MademoiselleZengin55 deniz_s Diyette olan olmaz mı hiç 🙈1 buçuk aydır diyetteyim bende.79′dan 73′e düştüm.Aç karnına limonlu su içiyorum.Günde de 3 litre tüketiyorum.Günde 3 öğün sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Ekmek,şeker, makarna ve paketli gıda yok.
Emily37 deniz_s 1 aydır diyetteyim ve 5 kilo verdim ve hiç zorlanmıyorum.Aralıklı oruç yapıyorum diyetisyenimde gayet güzel bi liste verdi ki ben hamilelik öncesinde de aynı diyetisyenle çalıştım.ilk hafta zorlanabilirsiniz ama zamanla inanın daha kolay olucaktır.
Yasemin5 deniz_s Sadece 2 hafta sıkın dişinizi sonrası çok kolay🙏🏻 mide alışıyor🌸 benim bitti koruma diyetine gectim. 68 ile doğum yaptım. 60 kg ile diyete başladım şuan 52 kgyimm ve çokk mutluyummm. Sadece istediğiniz kiloda olduğunuzu düşünün🌸
mrvdg11 Bende diyetisyen eşliğinde vermeye çalışıyorum 1 ayı geçti 4 4,5 kilo falan verebildim farklı rahatsızlıklarım var yavaş veriyorum biraz, listeniz nasıl çok mu katı ki zorlandiniz
deniz_s mrvdg11 yani ben resmini ekleyeyim isterseniz belki de bu yasima kdr diyet yapamadigim icin boyle 😏
Metehan2222 Ben de diyetteyim 🥲 diyetisyenime listem insaflı olsun hızlı kilo vermek istemiyorum liste zor olunca yapamıyorum dedim 3 haftada 2 buçuk kilo verdim
Uffsananebeslk deniz_s Vay be sabah 2 adet haslanmış yumurta. Baya iyimiş kız 😂 bence listen gayet güzel hatta dediğim gibi 2 yumurta (bence) fazla bile listeye
mrvdg11 deniz_s benim de aynı böyle içerikleri değişiyor her hafta hatta öğlen ogunumde yulaf da vardı benim o karışımın içinde ama ara öğün göremedim bende ara öğünler de var 1.ara kahve 2. Ara maden suyu+meyve 3.ara yoğurt +kuru hurma gibi. Ama dediğim gibi her hafta değişiyor gidişata göre
Mlkhrn deniz_s öğün sıklığınız az olduğu için zorlanıyor olabilirsiniz. Ara öğününüz yok çünkü. Mesela sizin öğlen yemeğinizi diyetisyenim bana ikindi ara öğünü olarak veriyor. Ama tabi kilo miktarı metabolizma hızı vs bunlara göre de değişiyor durum. Size tavsiyem zorlandığınız ve bir şey yemek istediğinizde su için🙂
Birbebekkkbircicek deniz_s 77.8 bu sabah tartıldım ve ben online diyet yaptım yazın 79 dan 73 e indim salak gibi geri aldım kiloları yine vermeye uğraşıyorum
Birbebekkkbircicek deniz_s 79 ile başladım canım 2 hafta oldu bu hafta. Cumartesi tartılcam umarım yaza kadar istediğimiz kiloya düşeriz
deniz_s Uffsananebeslk haha 😀 diyete alisik olmayinca iste o bile az geliyor dusun ama sabah kahvaltisi doyurucu zaten ama saat 4 ten sonra biraz zor oluyor 😀
deniz_s Uffsananebeslk ben simdi aksamlari bisimlet ceviricem gecen alet almistik da bir de evde neler yapabilirsem salona gitme sansim pek yok bir de simdilik spor vermicem dedi ben yine de yapicam bir seyler
deniz_s MademoiselleZengin55 hic mi ekmek yemiyorsunuz 😳 vallahi bravo cok iyi vermissiniz zaten ben de verebilsem keske cabucak ya sonrasinda vallahi hesaplayip yicem. 🥹