-erCansu- Gryffindor ayy kesmeee bidaha asla bu güzel yumşacık saçlar geri gelmiyo 😅 önlerinden al azcık ucundan al hepsine kıyma 😅
Gryffindor Sess Şu an bazı lüleleri dipten kıvırcık bazıları değil. Çevremdeki bebeklerde hiç böyle olmadı bir tek oğlumunki böyle, onlarınki hep düz arkaları. Ama doğrudur tabi
alimeninannesi Senorita benim saçlarım pırasa gibi eşimin lüle lüle ve uzun kullanıyor. Dua et benimkisi gibi olmasın ızdırap diyor😂 kızımında saçları sizin kızınız gibi. Kardeşiminde böyleydi bebekken. Şimdi düz dalgalı. Bu tarz bukleler büyüynce düzleşiyor. Ama tabii genetiğe bağlı belki sizin kalır☺️ benim dümdüz olduğu için kızımın çok düz olacağını büyük ihtimalle tahmin ediyorum mesela☺️
Senorita alimeninannesi bence düzelmez çünkü banyoda su dökünce bile açılmıyor dalgalı olur gibime geliyor
Deletedmom_110 Askimizinmeyveleri uygulama diplere bende sıkıyorum sorun olmuyor ama direk diplere uygulama
aybikreis Senorita Kıvırcık değil ama kabaran dalgalı saçları olacak sanki. En zor saç tipi bence. Salsan olmuyor hep toplamak olmuyor değişik
Askimizinmeyveleri Deletedmom_110 işte bizim diplerden başlıyor dolaşıklık argan yağı deneyim bi annemizde öyle yazmıştı
Esraayldz Senorita bende öyle 🥰🥰 ön taraflar düpdüz ama arkasını taradım mı hemen yine aynı şekil alması çok hoşuma gidiyor 😍
aybikreis Senorita Eşimin ve ailesinin de öyle. Oğlumun saçları da lüle lüle kıvırcıktı bebek saçları, kesince gitti şu an düz gibi dalgalı gibi, bençm saçım da dümdüz pırasa bana çeksin istemem yine de 😀