Mamaqueen ikizerkekannesi o zaman hasta oldugunda ve hasta olcagini anladigimiz da kullanmaliyiz degilmi
ikizerkekannesi Mamaqueen hastayken ben doktora sormuştum antibiyotik grip ilacı ventolin fln kullanıyorlar yani günde 5-6 defa ilaç aldığı için kullanma zaten antibiyotik alıyor o iyi gelir demişti ama baktım biraz keyifleri kaçıyor hapşırmaları artıyor ozaman hemen 2-3 gün kullanıyorum işe yarıyor ama ben nezaman hastayken kullandıysam geçirmedi genede sonunda doktorluk olduk
tatlismelegim Mamaqueen sabah 15 akşam 15 damla olarak veriyorum bir haftadan fazla kullanılması önerilmiyor bağışıklık güçlendirici damla
Keremikoo Mamaqueen iceriginde etanol var kendime kullaniyorum fakat birerbir ayni icerikli olan pellum damla var onu kullaniyorum ogluma hasta olacagini hissettigim zaman yemekten yarim saat once 5 damla kullaniyorduk. Doktorumuz vermisti. Siz de danisabilirsiniz.
Cagnimanne Mamaqueen ben 15 gün kullanıp 15 gün bırakıyorum şeklinde ilerliyorum . Bağışıklık guclendirici ayrıca hasta olduğunda da hemen toparlanmanmasna yardımcı oluyor hasta olacağını anladığım an veriyorum
Tiredmomy Mamaqueen bizde hasta olduğu zaman veya olucağı zaman sadece akşamları 5 damla veriyorum şuan çok şükür iyi vermiyorum içinde evet etonal var eşim bizzat firmanın doktoruyla konuştu sıkıntı yok dedi zaten uçup gidiyor zarar edici bişi değil dedi bunu diyen abdi ibrahimin bizzat prof doktoru o yüzden biraz içimi rahatlattı
Moodr Mamaqueen içerisindeki alkolün çözücü olduğu ve uçtuğu iddia ediliyor. Peditus bircayln gibi şuruplarda da var ve daha bir çoğunda
Merve_ada71 Mamaqueen hasta olacağıni hissettiğim zamanlsrda 10 damla veriyorum hemde eşimle bende kullanıyoruz soğuk algınlığı boğaz agirisk durumlarında kullandık hep
2melekkannesi Kizlar tesadüfen gördüm de 3 aylık bebeğim çok kötü hasta oldu öksürük hırıltı burun akıntısı var antibiyotik verdi doktor ama ise yaramadim halla aynı geceleri öksürükten duruysmiyor acaba kullanabilirsiniz bizde bu ilacı
DevrimciAnne Mamaqueen biz de aldık hatta yeni aldık 3 gün oldu aile yakınımız eczacı tavsiye etti bebeğimin burnu akmaya başlayınca aldık bir günde kesildi damla mı işe yaradı yoksa dişten mi burun akıntısı oldu kafamız karışık
2melekkannesi DevrimciAnne Anladım canım teşekkürler kendi ilaçlarını kullanmaya devam edelim en iyisi