_YanakReisinAnnesii Hanemir zofer 8 mg tavsiye ederim tabi ki doktor kontrolüyle. Yoğun bulantı zamanları gün de 2 defa sabah-aksam kullandım bir tık azaldığı zaman da günde 1 kere sabahları alıyordum. 9 ayı bu ilaçla geçirdim iyi geliyordu .
Hanemir Yusufagahinannesi evet ama fayda etmiyor gece 2 tane içiyorum aynıyım sersem gibiyim asiri asiri bulaniyor
Hanemir EslinSemAltas55 ben de 2 tane içiyorum Yarın doktoruma yazdiracam iyi gelen varsa ondan sordum
Elisam16 Hanemir zofer çok etkili bir ilaç bnde direkt kesiyordu bulantıyı mesela dışarı çıkacağım gün zofer içerdim gün boyu rahat olurdum bulantım olmazdı ondan önce bütün ilaçları denemiştim hiçbiri fayda etmemişti
_YanakReisinAnnesii Hanemir şunu belirteyim reçete karşılamıyor ve fiyatı 340 tl gibi birşey olmuş 1 kutu da sadece 10 tane hap var 😬
mavigiller Hanemir zofer ve dramamin prilam üçünden en çok prilam ile yaramıştı bana birde zofer ama doktorum zoferi dil altında em çok bulandigi zaman kullan demisti devlet karşılamıyor pahalı bir ilaç ama belli bir süre sonra ise yaramadı bende prilam da gece yatmadsn önce aldığımda ise yariyordu ve 8. Ayıma kadar bulantı çekip açlıktan ağlayan ben gözümün onune geldi nesnelerden bile bulaniyordu yemek şöyle dursun 🙈🤦🤦
Msl_bade28 Hanemir benimde yatağımdan hiç kalkamadım bir sürü bulantı ilacı kullandım işe yaramadı ama en son ONZYD ağızda dağılan su içmeden emilerek eriyor ağızda onu kullandım ve kendime geldim bulantım oldukça içiyordum ama tabi doktor kontrolünde kullanmalısınız benim doktorum verdi ama ücretli ilaç sigortadan da ancak raporla alınıyor muş
minikkusuuummm- Hanemir dogurana kadar kustum😕😕 allah yardımcınız olsun🙏🏼. Prilam cerez gibiydi hiç fayda etmiyordu. Daha farklı ilaçlar kullanmıştım inanın ismini hatırlayamadım, ama önermekte cok istemem 🙏🏼🙏🏼 kendim doktor önerisiyle oldugu halde icmekten cok korkuyordum. doktorunuzu dinlemeniz daha dogru olur. Doktorunuz fayda-zarar yönünden inceleyip dogru olanına sizin için karar verir.
Hanemir minikkusuuummm- Allah razı olsun önerilen ilaclari doktoruma danisacam elbette dayanamiyorum 😑
Ecrinnnnnnnn Hanemir bende prilam kullandım gece iki tane iç demişti ilk ictim fayda etmedi ikinci gun az da olsa iyi gelmişti sonra ztn hafifledi doktor hafifledigi an bırak bedenin kendini ilaca kaptirmasin demişti sonra hep içmek zorunda kalrmisim diye
Hanemir _YanakReisinAnnesii bu izdiraptan iyidir ya yapacak bisey yok doktor önerirse alacam😑 yoksa öluyorum dayanilacak gibi degil
HanifeAskr Hanemir 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadım ve tek iyi geln şey zofer oldu. Tavsiye ederim.
nazli-06 Hanemir bende de hıc bır ıse yaramadı prılam, zofer dıye bır ılac var, o kadar ıyı kı, hıc bır zararı yok, ücretlı bır ılac gecen yıl 100 liraydı ıcınde 10 tane var anında kesiyor bulantıyı, suan ne kadar oldu bılmıyorum ama,
Deletedmom_54 Hanemir off prilam bende daha çok bulantı yaptı içmeyi bıraktım 2 gün sonra bütün bulantılarım gitti