Demiralp60 Bugün iki aylık aşımızı olduk.oğlum akşama doğeu huysuzlanmaya ve ateşi çıkmaya başladı.doktorumuz minafen kullanmamı önerdi.kullanan arkadaşlar varmı.herkes calpol kullanıyor. Neden minafen yazmış olabilir
Hohomoromu Demiralp60 minafen ve calpol verılıyor bebeklere 4. Ay asısnda biraz atesı cıkmıstı ve huysuzdu bende minafen vermiştim reçetesini okuyun kaç aya verileceği falan yazıyor
Oaoa Demiralp60 minafen kullandınız mı etkili oldu mu ? Gerçekten herkes calpol kullanıyor minafenin içeriği daha temizmiş sanırım
Demiralp60 Umutegem şimdilik ateşi 37.4 ü geçmedi ama geçerse içiricem.içirdikten sonra üzerini giydirmelimiyim.. şuan sadece atlet ile duruyor
Demiralp60 Oaoa kullanmadım canım.ateşi 37.5 geçmedi sürekli soğuk kompres yaptım eklem yerlerine koltuk altına vermeme gerek kalmadı.ama doktorum gereksiz ilaç karşıtı bi hekim.minafenin içeriği daha temizdir calpole göre dedi.
Oaoa Demiralp60 Evet ben de bugün araştırma imkanı buldum canım aynı şekilde arkadaşımın doktoru da sizin doktorun dediği gibi demiş.Sanırım ben de ihtiyaç duyduğumda calpol yerine Minafen i alacağım.