merkursavascisi_06 Mommygirl bizim daha bir ay var ama ben yine de ne yapabilirim diye araştırıyorum şimdiden çok teşekkür ederim anlattığınız için🥰
Keremikoo merkursavascisi_06 silikon kaplarda malesef yemek kokusu kalabiliyor. Bebek deterjani olarak greenclean kullaniyorum. Onunla temizledikten sonra ara ara sirke ve karbonatla kokusunun giderilmesi icin temizleyin diye talimat vardi silikon kabin kutusunda. Bilemiyorum silikon saglikli lakin melamin tabak bulursaniz onu tercih edin derim.
Keremikoo merkursavascisi_06 yok kullanabilirsiniz zararli degil sonucta😊 sadece cok yemegi bekletmemek gerekiyor. Sizin daha yeni baslayacak cok cesitiniz yok henuz yagli salcalilar vermeyeceginiz icin arinmama ya da kolay cikmama sorunlariniz olmaz. Hatta yagi cikmayinca ben normal kendimiz icin olan deterjanla yikiyorum bol duruluyorum. Bime gelenlerden bakin ben de bulursam alacagim. Gecen cam kase koydum onune yere patlatti bi ton cam temizledim. Oyle iste😊
merkursavascisi_06 Keremikoo he yok cam vermem çok tehlikeli😇 aynen daha tadımlara başlayacağız çok çeşit olana kadar bunlar götürür bizi 😇
Blablas Genelde kullanmadan önce kaynatmistim diyr hatırlıyorum benim aldığım hemen her şeyde kullanma kılavuzu vardı o yonlendirmelere göre yapmıştım.sonrasinda bebekler için deterjanla 2 yaştan sonra saldım 😅 bizimlilerle yıkanıyor