Deletedmom021 Merhaba, alerjik anneler belki bilir. İstanbul'da doç.dr. Mahmut Doğru ya giden var mı? Nasıl bir doktor tavsiye eder misiniz? Kızım alerjik ve bulamıyorum neye olduğunu :(
nilbuglem Deletedmom021 bizim doktorumuz kendisi 👍🏻 Gayet ilgili bir doktor ama hep klasik şeyler tabii.. Vücudunda vs döküntüler mi var sizin??
Deletedmom021 nilbuglem evet egzama gibi. Losyondu kremdi geçiyor derken banyo yapıyor tekrar pütürlü kızarıklıklar çıkıyor
Deletedmom021 nilbuglem doktorumuz bugün önerdi. 7 aylık oldu kızım hala doğru düzgün ek gıdaya başlayamadık.
Tgcs nilbuglem merhaba siz ne şikayeti ile gitmiştiniz acaba? Oglumun egzaması var bu sebeple gıdecegıiz biz de persembe ınsallah fayda göruruz 😔
nilbuglem Deletedmom021 öncellikle çok geçmiş olsun o zaman bir an önce doktora görünmelisiniz 🙏🏻 Mahmut bey çok ilgili gerçekten ve her zaman dönüş sağlıyor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Ama bir de Acıbadem Atakent hastanesinde Vildan Ertekin var profesör gastroenteroloji alanında, araştırmanızı tavsiye ederim.
Sevince Benim de oğlumun sağ ayak bileğinde ucu olmayan kızarık sivilce var 2 aydır geçmiyor bu alerjimidir acaba bilmiyorum yarın cildiye doktoruna götürücem ama valla kafam cok karısık baska yerinde bi dökğntü yok
Sevince Benim de oğlumun sağ ayak bileğinde ucu olmayan kızarık sivilce var 2 aydır geçmiyor bu alerjimidir acaba bilmiyorum yarın cildiye doktoruna götürücem ama valla kafam cok karısık baska yerinde bi dökğntü yok
Deletedmom021 nilbuglem çok teşekkür ederim, randevumuzu aldık, yarın gideceğiz. Öncesinde fikir almak istedim. Çok güzel yorumlar var kendisi hakkında umarım kızıma da çözüm bulur. Geceler zehir oldu :(
nazan34 mahmut bey bizimde doktorumuz. çok detaylı bilgi veren bir doktor. ancak oğlumun yüzündeki egzamalar verdiği kremlerle geçmedi. alerji doktoru değil ama dr kudret kulak yiğenim daha 50 günlükken alerjik bir çocuk olacak ileride nefes darlığı astım yaşayabilir demişti ve öyle de oldu.kudret bey her anlamda çok iyi bir çocuk doktorudur.tavsiye ederim.
tusibianne nazan34 kudret bey de herkese öyle diyor sanırım ama tutturuyor da bize de 20 günlükken çok hassas alerjik ve nazlı bi kız olacak demişti hepsi tuttu😢😬
irem-20 Deletedmom021 mehaba Mahmut beye muayene oldunuz mu?bizde doktor arayişindayiz neye alerjjmiz olduğunu bulamıyoruz.memnun kaldınız mı siz
nazan34 Deletedmom021 çok pardon ben mustafa arga ile karıştırmışım. mahmut bey bizim doktorumuz değil.
Deletedmom021 hsyn egzama gibi döküntüler, huysuzluk, uykusuzluk, hırıltılı nefes burunda sık tıkanma, hapşırık
nilbuglem Tgcs bizim bağırsak tepkili bir alejiydi, hzuursuzluk şikayetiyle gitmiştik kakada kan vs ☺️ mahmut hoca ilgilidir 🙏🏻