Emirin_Annesi10 gulsahhy minidolin kullanıyorum doktor önermişti 4 5 aylıkken. O gün bugündür vazgeçemedim kokusuda tam bir bebek kokusu🙈
-Yenianne-- Annesinindurusu aynı olay benim bebeğimde de oldu ve malesef mustelanın şampuanından kaynaklanıyordu mustelanın nemlendirici balmını kullanıyorum o hiçbir şey yapmıyor şampuanı değiştirdim normale döndü vücudu..
Hayaldunyam gulsahhy mustela…dalin almistim ilk alisverisimizde kafasinda konak oldu. Mustela kullanmaya basladik hemen bitti. Qrtik dalini evime sokmam. Kizimin cildi hassasmis. Losyonlarida mustela.
Emirin_Annesi10 gulsahhy doktor konak için önermişti 4 5 aylıkkn. O gündem beri kullanıyorum oğlum 27 aylık
Hayaldunyam Annesinindurusu internetten aldigimiz urunlerin saklama kosullari uygun olmaya biliyormus. Teyzem ecz. Bunu duydugumdan beri bu tür ürünleri ecz. Temin ediyorum.
Scemiha gulsahhy mustela kullanıyorum, kaşlarında konak var diye konak sampuanini aldım kaşında konak gitti saçında başladı 😐
Saniyes gulsahhy benim oğlum 1.5 yaşında daha saçını şampuanla yıkamadım Yeni yeni kullanmak istiyorum önereceğiniz varsa bekliyorum bende 😊
Mevaseray_prensesinannesiiii Adife yaksa ne olcak ki doğal el yapımı bı zararı yok hem saçlarına da sağlıklı bide göze çok temas etmesine izin vermiyorum
Yesilkozalak Annesinindurusu merhaba benim bebegimde de oldu avokado varmış içeriğinde bazı ciltlerde oluyormuş sebamede gectik düzeldi
hamisko Annesinindurusu Mustelanın içeriği iyi değil diye biliyorum. İçeriği doğal şampuanlardan deneyin isterseniz. Belki geçer kızarıklığı
Cansu28_ Kızım yeni doğduğunda dalin almıştım sonra cildine iyi gelmediğini gördüm. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Chicco aldım ve çok memnun kaldım.
organicanne gulsahhy naturalive kullanıyorum içerik önemliyse premanın anneliği isimli instagram hesabını takip edebilirsiniz
hepi_anne Ebrarbusraa bende dalin kullanıyorum yorumlarda dalin göremeyince bir tek ben kaldım heralde dalin kullanan demiştim djdj
Ebrarbusraa hepi_anne bende ilk önce yazmakta kararsız kaldım ama yazayım dedim herkes mustella yazınca yazdım tek olmadığıma sevindim
Seydaisik gulsahhy Uni baby kullandım başlarda şimdi johnson’s baby kullanıyorum memnunum mis gibi kokuyor 😌