nazli-06 gulsahhy ben Sebamed kullanıyorum dogdugu gunden berı. Konak vs yapmadı. Cok da guzel kokuyor.
gulsahhy caglasyarda incia cok övülmüş, içeriği cok temiz diye. Alındı. Bakalım ins iyi gelir bebisime tesekkür ederim😊
dikkatbebekvar gulsahhy İlk dalin ve uni baby almıstım cok sivilce oldu yüzünde. Doktor mustela önerdi onu aldım
Tortillaaa gulsahhy Nivea kullanıyorum çok memnunum . Bebeğimin cildi çok hızlı kuruyor ve Nivea bu anlamda çok rahatlattı bizi hem bebek yağı hemde sampuanindan oldukcaa memnunum
Nev-beyza Cildi kuru olduğu için doktorumuz linola önerdi şampuan ve kremi kullanıyorum çok güzel 2 aylık bebeğim her yıkama sonrası vücut kremi kullanıyorum
Songena19 S_da bu markayı nerden alıyorsunuz acaba internetten mi yoksa e bebekte filan var mı bende denemek istiyorum da kızıma
S_da Songena19 maykoorganik.com sitesine bir bakin. Bi de bazen trendyolda ya da hepsiburadada indirim oluyor onlari takip ediyorum.
Uzunkirpik1728 gulsahhy 3,5 yaşındaki kızıma ecowell, yenidoğacak kızıma da incia köpük şampuan kullanacağım İnşaAllah