blcbuse Arkadaşlar kızım 8 aylık. Memede uyuyan bir bebek. Geceleri 7-8 kez emmeye uyanıyor ama aç olduğu ıcın değil emınım. 5 dk bile olsa ıstıyor. Emiyor hemen uyuyor Allahtan uyanık kalmıyor. Yani bu durumu yaşayıp aşanınız var mı Allah aşkına. Uykum bölündugu ıcın vücudum bitik durumda.
seymaasik blcbuse dün aynı konu için eşime dedim artık çok yoruldum ben diye. Onlarında ellerinden bişey gelmiyor biberon da tutmuyor benimki. Gece illa dediğiniz gibi dokunacak memeye. Başka türlü uyumuyor. Kaç kere uyandığımızı bir ben bir Allah biliyor. Ama artık bu işe bir dur diyorum ve uyku eğitimi için destek almaya karar verdim. Yarın başlıyoruz nasipse. Çocuğumda güzel bir uyku çeksin biZde onlara daha verimli anneler olalım diye düşünüyorum. Ik pık bütün gece onlarda üzülüyorum :( bu arada 5 aylığız
Minigim38 blcbuse 3 aylik bebegimde aynı emmek için değil de ağzında emzik gibi boş boş tutup uyuyor ağzından çıksa anında uyanıyor ağlıyor 😕😕sagdigim sütü biberonla veriyorum ama yinede meme istiyor
asiltonunmommysi blcbuse o zamanlardan başladım 16 aylık 1 hafta olacak gece beslenmesini kesiyorum çok rahat ettim keşke daha küçükken kesseydim diyorum
Boncugummomy1 seymaasik bizde 5 aylik olduk ve memeye ilgi artti dediginiz gibi surekli uyanip meme istiyo vermezsem ortaligi ayaga kaldiriyo. Egitim surecini bizlerlede paylasirsaniz sevinirim 😊
seymaasik Boncugummomy1 kuzu biz eğitimde 1. Haftayı geride bıraktık. Kendi kendine uyumayı öğrendi. Ayrıca gece sadece iki kere uyanıyor. İnşallah böyle devam eder. Sadece pis pis desteği veriyorum
Kuzeysmoms asiltonunmommysi nasıl kestiniz oğlum 13 aylık gece artık emmek için uyanıyor acıktığından değil dokunmak için baya düşkün oldu bu aralar gece emmesini bende kesmek istiyorum odasını da ayırdım mıkırdanıyor hep meme için git gel yapmaktan helak oldum
Nereleregidem blcbuse ben yatagimizda göğsüme alıp sırt üstü sallanarak uyuyorum 😅 bu ara benimki gram uyumuyor sinirlerim alt üst oldu
Haffuse Gece beslenmesine ihtiyqci yoksa, tek care gece ogununu kesmek… 3 gun zor gecer, ama cok ciddi uyku kalitesk yukseli…