_ebru_ Bende aptamil comformille bebelac gold arasında kaldım deneyeceğim sırayla hangisi iyi gelirse artık
_ebru_ Canparem35 bende emziriyorum emzirmeden sonra 45 yada 60 cc veriyorum sütüm çoğalmaya başladı inşallah mamayı bırakırız da kabızlık problemimiz gider. Bebelac gold u deneyeceğim inşallah bizede iyi gelir.
Kdjvnm1 Hipp organic combiotıc 1 numara mama der susar geçerim. Fos kilo yapmıyor , kabızlık , herhangi bir problem yapmıyor. Şiddetle tavsiye ederim. Sindirimi kolaylaştıran bir mama araştırıp buna başlayın.
_ebru_ Kdjvnm1 şu an onu kullanıyorum kabızlığı devam ediyor. Her bebekte farklı etki yapıyor denek ki
Atailknur Hipp combiotik kullanıyorum 1 numara kabızlık çok çekmişti bu iyi geldi kolik bir bebeğim var. Birde aç karnına hakiki zaytinyağı veriyorum doktor önerisiyle 1 çay kaşığı
_ebru_ Atailknur zaytinyağını sade mi veriyorsunuz? Ben sade verdim midesini bulandırıp kustu mamaya karıştırıp veriyorum banada doktor önerdi zeytinyağını.
_ebru_ Kdjvnm1 aynen yapı meselesi şu an 3. Gün bekliyorum kakasını gazı bile kokuyor kakasını yapmadığı için
Dmlgcr Bütün mamaları denedim neredeyse bizede en iyi bebelac gold geldi. Gazı azaldı kakasınıda hergün yapıyor. Önceden 4 5 günde anca yapardı
_ebru_ Dunyambaris daha önce hiç duymamıştım bu mamayı şimdi baktım fiyatı da gayet uygun kullandığım mamalara göre
Dunyambaris _ebru_ ben de duymamıştım. Bize çok iyi geldi. Bunu bulana kadar diğer mamalarda eziyet çekti resmen. Bı diyetisyen önermişti bana
_ebru_ Kdjvnm1 3. Günde kakasını yaptı cumartesi doktora götüreceğim mamasını da ona göre değiştireceğim belki başka bir problem vardır .