ervakusunannesi Murat-nuray beta baktırın net değil testiniz, testi yaptıktan 15 dakika sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmamalı zaten
M_asal Murat-nuray bence hamilesiniz bende böyle öğrenmiştim hamile olduğumu silik çizgiydi gidip BETA HCG baktirn
Elisa34 Murat-nuray bence hamilesiniz kolay kolay gebelik yoksa çift çizgi çıkmaz beş hafta önce kan vermişsiniz. Belki geç döllenmedir var gibi
Murat-nuray ervakusunannesi yok ya öyle değil ilk silik çizgi anında belirdi bende teste emin olamadm tekrar diğerini yaptm onda yok çıktı başınıza böyle bşy geldimi acaba
Murat-nuray Mdngny adet bir hafta oldu geçeli ama adet günüme 3 gün varken biraz kanama olmştu bende yok diye umursamadm ama içim rahat etsin diye tekrar bugün test yapayım dedm bu şekilde sonuç aldım
ervakusunannesi Murat-nuray bir hafta önce test vermişsiniz negatif demiş doktorunuz zaten, bir hafta içinde hamile kalıp testlere yansıması imkansız. Bence relax olun gebe değilsiniz
M_asal ervakusunannesi bende 18 aralıkta gittim negatif dedi doktor ama 25 Aralık ta tekrar gittim 2 haftalık hamilesiniz daha çok küçük demişti
Murat-nuray ervakusunannesi ama yokken nasıl çift çizgi çıkabiliyorki anlamadm ztn istiyoruz da allah nasip ederse acaba geç mi oldu döllenme ben onu düşündüm
Murat-nuray M_asal çok çabuk yükseliyo demi ama bu yaptığım erken gebelik testi değil zatn normal test
M_asal Murat-nuray döllenme geç olmuştur canım bence hamilesin bende öyle öğrendim hatta ben öğrendiğim de henüz küçüktü 2 haftaliktı