Dimitrina_kovaceva 34663466 6-7 ayda koydum 9.5 aylık yürüdü 10 aylıkken bıraktık yürüteci. Toplam 3-4 ay. Ama hep Ayağı yere tam basacak seviyede koyuyordum. Parmak ucu basma durumu olmaması için tam basması için.
Deletedmom_62 34663466 şuan 5 aylık henüz binemiyo kafası öne düşüyor tam oturamiyor 5.5 aylıkken bir daha deneyeceğim yine aynı şekilde olursa 6 aylıkken baslayacagim
34663466 oykununannesiii09 sankı daha küçük gıbı canım ya sonra ayak uclarına basıyorlar bende ondan korkuyorum. Benım kızım daha küçük de öğrenmek ıstıyorum kaç aylık koyuluyor genelde
Woman35 oykununannesiii09 34663466 bence koymayın ama illa koyucaksanız 6.5-7 ayı bekleyin derim o da günde yarım saat 1 saat
Kubrailkan 6 ay 20 gunluktu. Günde 30 dkyi aşmayacak şekilde koydum. Şuan koyuyorum 10 dk bile durmuyor almamı istiyor 🙈
34663466 Kubrailkan maşallah bazı çocuklar durmuyor evet bakalım benımkı sevcek mı . 6 aay ideal o zaman yüruteçe koymak ıcın
34663466 Derinikolu hayırlısıyla o zamanlara nızde gelırız inşallh benımkı daha 2 aylık ama çok nazlı bebek napcaz bılmıyorum
oykununannesiii09 Evet ya kucakci benimki aşırı kucakta olmasa bile surekli ilgilenmemi istiyor bende zevkle yapiyorum ama tek bakiyorum yemek temizlikte yapmam lazim oyalanmasi icin suan yuruteci bekliyorum tabi severse minnakim 😂😂😂🐥🐥🐥
34663466 oykununannesiii09 senınle aynı durumdayız o zaman canım benımkı de sureklı kucak ister kucagımda yapıyorum yemek ev ısı falan zor oluyor yürüteç zmanı gelse de koysak
hemsire09 34663466 gelişine basıyo valla o an nasıl denk gelirse yürümeyi tam öğrenmeleri birkaç ay alıyor çünkü. Ama genellikle dengesini sağladıysa tam basıyor. Yürüteçte boyunun yere yettiğinden emin olun o zaman parmak ucunda yürümez seviyeleri oluyor yürüteçlerin eğer bebek havada kalırsa parmak ucu yetişiyor bi tek yere
34663466 Dimitrina_kovaceva anladım teşekkür ederım canım bende dıkkat edıcem ınsallj. Benım arkadasın bebegı ayak uclarına basıyordu sorduğumda yüruteçe koyduğum ıcın oldu dedı o yüzden kafama takılmıstı
Dimitrina_kovaceva 34663466 askılında yürüteç zararlı. Ben günde 15 dk oturtarak başladım arttırdım 1 saate kadar çıkardım maksimum 1.5 saat toplamda. O da yemek falan yaparken oyalansın diye. Normalde zararlı gerçekten de doktorlar önermiyor
Umutveannesi 34663466 9 ay 9 günlük. Ellerinden tutunca yere tam basıyor çok güzel yürüyor. Bende dün yürüteç siparişi verdim inşallah kullanır yürümeye çok hevesli oturmayı sevmiyor emekleme de yok. Asla yürüteç kullanmam diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış 😂
34663466 Umutveannesi evet canım mecbur kalınca kullanılıyor malesef inşallh kullanır bazı çocuklar emeklemeden yürürler belkı senın bebışde öyle yapar
34663466 Dimitrina_kovaceva aynen bende sureklı koymayı düşünmüyorum yemegımı ıslerımı yapana kadar koyarım sonrasınds oyun halısı falan var onlarla oynatırım inş o günlere gelelım
thecamellia 34663466 6 aylıkken gün içinde çok kısa kısa koydum ama şimdiki aklım olsa yürğme arkadaşı alırdım yürğteçten çokta memnun kalmadım