MinikPandam_ Merhaba anneler yoğun hemoroid acısı çekiyorum bağırsak düzenleyici surup içmem lazım ama süte geçer mi bilemiyorum doktoruma sormaya vaktim olmadı. Emzirme döneminde kullanan, doktor tavsiyesi alan var mı?
Suu35 MinikPandam_ aynı sıkıntı bende de var canımdan can gidiyor resmen iki kere genel cerahisine gittim biri duphalac verdi kullandım ama hiçbir işe yaramadı ikinciye başka doktora gittiğimde kızdı sen emziriyorsun nasıl sana içicek bişey verirler dedi üç tane krem yazdı bunu kullanacaksın kesinlikle bişey içmeyeceksin dedi hamilelikten bu yana kadar 8 aydır bu acıyı çekiyorum geceleri uyuyamıyorum bile
minikoglummmmm MinikPandam_ oralac şurubu doktor bebeğime verdi bağırsağını çalistirsin diye bişey olmuyor
Hande-ege MinikPandam_ doktorunuza sorup dulcosoft kullanabilirsiniz 6 aydan büyük bebekler de kullanabiliyor. Ben duphalac kullanmıştım doğumdan sonra doktorum onu yazmıştı ama bana fayda etmemişti hiç. Oğluma doktoru dulcosoft yazınca hem onda hem kendimde faydasını görmüştüm.
NurayLinaa Evet canım ben kullanmıştım doğumdan sonra bizzar doktorum kendisi vermişti zorlanmamam açısından
MinikPandam_ Suu35 ben de son bir kaç gündür açıdan gözlerimden yaş geliyor zonk zonk zinkluyor oturamıyorum yürüyemiyorum anestezi krem de çok işe yaramıyor çok zor bir şey
Suu35 MinikPandam_ bana doktor ıshal olursanda zonklatır 4-5 saat acıdan kıvranırsın dedi baharatı kes mayalı şeylerden uzak dur dedi dediklerini yaptım yapalı ağrı yok
Kubra123456789 Ben kullandım 3 şişe doktor önerdi kadın doğumda çocuk doktoru da kullan bebeklere bile veriyorz dedi
Kbetul MinikPandam_ doktorum oralac vermişti sezaryen sonrası için, 2 şişe bitirdim toparlanınca almayı bıraktım bir zararı yok sanırım
Hamideeunall MinikPandam_ duphalac kullanmıştım tabi hiç bi faydası olmamıştı kaç ay çektim hemoroid den tavsiyem sabahları çay kaşığının ucuyla çörekotu yutun aç karnına hemoroid için faydası oluyor geçmiş olsun