Rabiakaptan Kızlar bebeklerinizin kulaklarini ne zaman deldirdimiz 4 yas deniyor ama daha erken deldiren oldu mu,problem yasadiniz mi
Cocolingo Rabiakaptan Ben delmedim kendi büyüyüp isteyene kadar delmeyi düşünmüyorum, ama deldirmek için gelenlere 1 yaş öncesiyse kabul etmiyorum , enfeksiyon riski var, kulak memeleri büyüyor delinen delik çocukluk çağında daha aşağıda kalıyor.
Rabiakaptan Sueris küçük deldirdirmek daha iyi diyorlar deldirdikten sonra sakin ciksrmayin yoksa enfekte olurmuş
momsaylin Arkadaşlarim 40çikinca deldirdi ama 2,yaş 7aylik kizim dün bana anne bende küpe istiyorm dedi amma deldirmeye korkuyirm
Laydaren Cocolingo Tüm sağlık sorunlarını olası kazaları geçiyorum. Gerçekten bebekliğimde deldirdikleri saçma delik yeri yüzünden kulağımı küpelerle dolduramıyorum 😂 çok isterdim böyle sıra sıra küpeler takayım ama ilk deliğim öyle bir yerde ki asla güzel durmuyor. Ben de ya tek küpe takıyorum ya hiç takmıyorum
BuzluKahve Rabiakaptan Ben de tam tersi iyi ki deldirmemişin dedim. Sevmek zorunda değil, kendi zevki. İleride isterse yine deldirir.
HandeK Rabiakaptan büyüyüp kendi istediği zaman kendi iradesiyle deldirin hem küçücük bebeklere yazık hem de belki küpe takmak istemeyecek oyüzden kendi karar versin
Lunaluu Rabiakaptan kardeşim altı aylıkken deldirdi kızının kulağını. Ya çok küçük yaşta deldirmek lazım bence yada aklı yetince yoksa eli sürekli kulaklara gidiyor.
Rabiakaptan Dedimolabilir ben de yakistiriyorum ya sevmezse ilerde takmaz yani bende mesela senelerce takmadim sonra taktim belki cesaret edemeyecek deldirmeye
drns bu konuyla ilgili post açmayı düşünüyordum 9 aylık kızım var yaşından önce deldirelim diye düşündüm ilk kızımda korktuğum için kendisi büyüdü kendisi deldirdi
Rabiakaptan drns ben de daha anlamiyorken deldirmek istiyorum cunku anlayacağı döneme girersek bu sefer kulagini falan çekistirmesinden korkuyorum