Adhgftjk 13.5 aylık bebeğim , sabah uyanır mama içer sonra biraz uyur ya da uyumaz saat 10.oo 11.oo gibi tereyağlı yumurta , kaymak , tahin pekmez , avokado , labne , yada kek olur patatesli kavurma , tahin helvası , bir iki lokma ekmek yer ya da yemez ….
Uyandıktan sonra muz elma ceviz mutlaka Z.yagi ya da mürdüm eriği yada kuru meyvelerle üzüm kayısı vs yulaflı mama karışım yapar yediririm. Ya da irmikli ya da pirinç unu ile kıvam veririm …
Sonra akşam olur mama içer yada içmez ama mutlaka akşam yemeği yediririm çöpe gideceğini bilsem dahi ; yoğurt ve sebzeli tavuklu çorba ya da mutlaka kırmızı etli bir çorba , kofte yada balık yedirim hangisi varsa dönüşümlü… Ama genelde çorba tarzı olur akşam ogunu kıvamını şehriye bulgur pirinç mercimekle veririm ekmek tercih etmem çok da vermem … Ha hiç yemek istemezse muzlu kaşık maması yedirir günü bitiririm … Genelde bu sekilde ilerler … Aralarda beni döner dolaşır emer … Kendi insiyatifine koymam ben yediririm hatta naz yapacagini anlarsam yüksek bir yastıkla hafif yatar pozisyonda kasiklayarak bitirtirim yemeğini çünki asla yemez blw yöntemine o yuzden inanmiyorum oynuyor maalesef zamanı gelince zaten hapur huput yiyecektir herşeyi kendi rizasiyla … Şimdilik beslenmesine ağırlık veriyorum ben .