13 ay 2 günlük
Sabah 9 ile 10 arasi kahvaltı; yumurta beyazını sevmediğini için hala sadece sarısını veriyorum, bazen labneli yumurta bazen patatesli yumurta oluyor genelde, yanında zeytin peynir muz veriyorum. Mevsimi olmadığı için salatalık domates vermiyorum normalde yazın onları da yer. Bu aralar kahvaltı ile aramız pek yok.
İlk gündüz uykusuna yatarken emer.
Saat 13 ile 14 arası öğlen çorbasını içer. Tarhana, mercimek, taze fasulye çorbası, tavuk suyuna şehriye çorbası bazen et suyuna yaparım bu tarz çorba içer yaklaşık 3 kepçe kadar, ekmek yedirmiyorum yanında.
Saat 15.30 gibi ara öğün oluyor bazen 16.00 ya da 16.30u da buluyor. Bazen sadece yoğurt veriyorum, bazen muzlu cevizli yoğurt, bazen ceviz yerine badem veya fındık kullanıyorum. Muz koymasam da yoğurdun içine bu 3 kuruyemişten birini mutlaka ekliyorum.
İkinci gündüz uykusuna yatarken yine emer.
Akşam 18.30 - 19.00 gibi akşam yemeği. Biz ne yersek o da yer, kuru fasulye pilav, nohut, makarna, köfte patates, kiymali Patates yemeği, karnıyarık varsa yoğurt ile içini yer, balık pek yemiyor, yoğurtla ıspanak, yeşil mercimek, sebze yemeği. Yani akşam yemeğinde biz ne yiyorsak o da onu yer. Gün içinde mandalina elma kraker vs o an eline ne geçerse atıştırır gezinirken.