Nilay_80 Nsr123 eğer bir sıkıntısı varsa annesi çözmeye çalışın gazı Felan,, yoksa eğer uyku damlası vermeyin benim tavsiyem. Benim çevremde önceden verenler varmış şuan çocuklar engelli gibi hareket yapıyorlar. Hiç tavsiye etmem
DemetF Nsr123 1 yası gecti bebegim yenidoğan gibi surekli kalkiyor agliyor uyumuyor ama ihlamur disinda hic bir uyku yapan birsey vermedim.surekli veremezsin birakinca gene ayni
NehirPerisi Nsr123 benim bebeğim tam 1 yaşında. Hiç uyumuyor. Uyku eğitimli bir de . İyice evin paşası oldu. Gündüz kısa uykular, gece yarım saatte bir kalkmalar. Doktoru melaatonya sprey verdi ama kullanmicam.
Nilay_80 Nsr123 ozaman yinede vermeyin annesi bende vermiyorum mesela benim ki de 3 de Felan uyuyor. Çok zararlı diye düşünüyorum ben onu yaa sonradan çok yan etkisi var
DemetF Nsr123 uyumayan uyumuyor cnm yapacak bisey yok benin kizimda oyle uyku damlalari çare degil bebeklere omur boyu damla veremeyiz sonucta nereye kadar kullanican
Nilay_80 Nsr123 evet olabilir. Biz dün gece saat 12 de uyuduk sabah 6.30 da uyandık bu saat oldu toplasam yarım saat uyumuştur aynı sıkıntı bizde de var dişlerimiz kaşınıyor. Çıkacak ama ne zaman
Sedaersoysumen Bende çok düşündüm bu çocuğun neyi var da uyumuyor hasta mı şöyle mi böyle mi diye ama cidden uyumayan uyumuyor ben artık bı meden aramayı bıraktım. Kabullendim uykusuzluğu. Belli ki emzirmeden kesince bitecek bu da
kurabiyem28 Sedaersoysumen 10+18 doğduğundan beri uyku denen bir şey yok. 20.00den beri esniyor ağlıyor. Daha yeni uydu 2 saat direndi
Zeynepsametaras Sedaersoysumen Vallahi bende doktora götürdüm kaka idrar kan ultrasyon bütün tahlilleri yapıldı çok şükür bir şey çıkmadı uyumuyo nedeni bi bulamadım🤷♀️
Ilay1710 3 aylık bebeğimi öğlen saat 2 den beri uyutmaya çalışıyorum. Uyumayan uyumuyor vallahi uyusa da yatağında uyumuyor. Damla falan vermeyi kesinlikle düşünmedim. Çok yıpratıcı vücudum dayanmıyor fıtığım var yürüyemiyorum bile ama yine de vermem. Siz de vermeyin sabretmeye çalışın