Momdyg kızım 2.5 yaşında kullanmadığımız bez kalmadı gibi bişey 😂 en başından biz de primayla başladık aynı sizin gibi 3 ten sonra çakıldık 😂 öncelikle (prima bebeğine iyi gelmeyenleri tenzih ederek) söylemek isterim ki onun kadar kaliteli bez piyasada bulmak çok zor. Zaten şu yaşına kadar da hiçbir beze güvenemediğim için hala dışarda yolculukta ve uyurken prima kullanıyoruz. Gündüz çoğu şeyi kullandım. Molfix in pure and soft premiumcare den bi tık daha kalın ama güzel bez. Fiyatı çok düşük değil hal böyle olunca insanın eli gitmiyo almaya. Babyturco ve sleepy aynı fabrikada üretilen kardeş markalar. Sleepy içerik açısından daha güzel gelmişti çoğunlukla gündüz onu kullandım neredeyse her çeşidini denedim bionatural olanı sevdim. Primayla devam edebilirim derseniz aktif bebek de çok güzel. Bez değiştirirken aktif bebek dışında her ne beze geçerseniz geçin çaprazlama geçin çünkü mutlaka pişik olacaktır. Pişik oldu diye hemen pes etmeyin çünkü alışma süresince normal 1 hafta kadar tanıyın o beze mutlaka. Bilmiyorum önerebileceğim başka bişey yok deneyip göreceksiniz ama dediğim gibi uzun süre değiştiremeyeceğiniz durumlarda primaya devam edin derim.