Glfdnaktr Meli film tekrar çekildi ameliyat şart yarın sabah 7 de ameliyat olcakmış 1 bucuk 2 saat sürüyormuş😭 ilerisi içinde henüz net bişey yok malesef
Glfdnaktr renkliruya yarın sabah 7 de ameliyat olucak bugun cok yogundu kolu ilerde gelişmeyebilir diyolar😔
Glfdnaktr Rukiye79 Hohomoromu nazo58 Asya39 Yekyek12 Demirbebek Sekerparem_34 renkliruya Ecelila Zeynep42 Az önce kalbimi ameliyathane de bıraktım😥😔
Hohomoromu Glfdnaktr çok geçmiş olsun inşallah tamamen düzelir sorun kalmaz Allah beterinden korusun 🙏
nazo58 Glfdnaktr sen gönlünü ferah tut Allah in izniyle tez zamanda kavuşur yavrun sağlığına.. Safi ismiyle şifa versin Rabbim
Yekyek12 Glfdnaktr Allah yardımcınız olsun 🙏 inşallah sağlıklı günlerine kavuşur bir an evvel 💚 Dualarım sizle
deletedmom719 Glfdnaktr sizin postunuzu okurken sabah ezanı okunuyordu özellikle dua ettim sizin için 😔 rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz burda bize de haber verin olur mu 🙏😔
Babe Glfdnaktr Acil sifalar insallah cok gecmis olsun😔 Bir arkadasimin cocugu 2.kat camindan kolunun uzerine dustu bilekte parcalanma oldu ama fizik tedavi gordu simdi iyi gelisimde gerilik yok.Allah yardimciniz olsun🙏
Glfdnaktr deletedmom719 Allah Razi olsun canım benim ameliyat oldu ama ilerisini halen bilmiyoruz kolu gelişmeyebilir belli değil😔