Ilknur-4 Annekuzusu66 yalı çapkını onuda youtubeden izleyebiliyorum diger günler kızım uyuyunca bnde hemen uyuyorum 😊
Snmazra benkosarim ayyy o ilk sezondaki erkek erkeğe sahnesinden sonra ben bıraktım psikolojim bozuldu
kasimonbes Annekuzusu66 ptesi bir kucuk gun isigi, sali BBCS, cuma yali capkini. Onun disinda tv izlemeyen biriydim ama bu 3 dizi beni bagladi
Oglu_m Annekuzusu66 izlediğim tek dizi diriliş osman onun disinda TV açılmaz bizde bebis olunca daha çok dikkat ediyorum zaten gündüz ev işi bebiste gündüz gezme aksama doğru yemek işiydi derken babamiz geliyor sohbetti muhabbetti bebeği yedir oyna derken uyku saati geliyor☺️☺️☺️
Sehirdegeceyarisi Camdaki kız, ateş kuşları YouTube’dan izliyorum genelde netfilix dizileri izliyorum
Aykizinannesiii Annekuzusu66 yargı yı izliyordum zar zor artık onu bile izleyemiyorum çalışıyorum asla vakit kalmıyor bebeğim uyuyunca ben de yatıyorum ya da ev işi yapıyorum tv hayatımdan çıktı şimdilik 🤦🏼♀️
Keremikoo Annekuzusu66 boluk porcuk izlemelerim sayilirsa Ömer dizisi. Sevdigim oyuncular oldugu icin. Bir de crown var