_YanakReisinAnnesii Eliz13 benim bebegimde de öyle sanıp okuyan eden kişiler oldu fakat alerjiye bağlı atopik dermatitmiş onunla bi alakası yokmuş yani 🤷♀️ sadece çıkan yerin fotosu varsa bakabilirim
MH2022 _YanakReisinAnnesii mukuslu kakanız var mıydı acaba benımde çocuğuma öyle dendi ama neye alerjisini bulmak için yumurta diyeti yapıyorum suan
Eliz13 _YanakReisinAnnesii kremler de kullandım onunla ilgili geçmedi ama Bioderma laroche mustela hepsinin atopik nemlendiricilerini aldım,😔
elek01 Eliz13 ben kursta okumuştum ordan bi hocamı aradım sordum bi tükenmez kalemle 19 kere çizerek temre için okunan bi ayet var onu oku dedi o yuvarlak oluyo ya hepsini ayrı ayrı 19 kere çizerek okudum bide ayrti o temrelerin olduğu yere Arapça şekilde yazın ben böyle yaptım kızımın temreleri 1 hafta içinde dua silinenince onlarda gitti
mucizem_200921 Eliz13 benim elimde ve kolumda var okurum doktora da gittim hatta doktor cilt kanserine benziyor dedi testler yaptı yok ilaçlar verdi 2015 den beri uğraşıyorum geçmiyor geçen bi hoca muska ve ilaç yapcm dedi eşime muskayı takıyorum ama ilaç DHA gelmedi elime çok kötü bişey kaşıntısı oluyor kuruluk ve elim beyaz beyaz oldu yaşlı insan eli gibi
_YanakReisinAnnesii Eliz13 alerjiden kaynaklı ise eğer alerjenlere kesilmeden geçmez zaten hicbir kremle . Alerji belirtilerine bakıp o belirtileri takip edin bebeginiz de
edizveuras Eliz13 benim kocamda temre eli var babasindan almis. komurle temre cavresini cizip uzerine okuyor sonra pekmezle tuz ve kuru nane ile karisim yapiyor hasta onu uc gun suruyor uc gun sonunda rahatsizligi bitiyor birdaha da cikmiyor
edizveuras edizveuras Eliz13 cevrenize sordurun eli olan birisi varsa gidip okutun allahtan umit kesilmez bunun oyle herhabgi bi kremle gectigini duymadim daha
Gunes789 Eliz13 valla bana cilt doktoru bile sen onu okut demişti 🤷🏻♀️ gerçekten biri okudu hemen geçti bikerr de kendim okumuştm geçmişti
Gunes789 Eliz13 internette temre duası vardı bir kaya tuzu parçasına okuyup yaralara sürmüştüm sonra da gömmüştüm
Dlrkrm Eliz13 ay bilmiyorum ki o da ınternetten araştırdı daha öncesinde duymus ama ne okundugunu bilmiyormuş internete bakti
Seymaa93 Mucizem_06 temreyi bilmiyorum ama bakır basmasında geçer babaannenin kızı ve kız torunları ( seninde kızın varsa senden sonrada ona)
Mucizem_06 Seymaa93 yok bu el geçme olayini sordum canım mesela geçmesi için özel birşey oluyomu bana
Htc4504 Okutulup etrafının çizilmesi gerek su değdikçe çoğalıyor yada büyüyor, bacağımda çıktı git gide büyüdü tesadüf mü bilmiyorum permatikle alırken üstünden geçtim kurudu gitti kayboldu